Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla Burak kadronu bilmiyorum ama ben uzun süre sonuncuydum. Sonra takviyeler seri galibiyetler aldım ve son haftalarda Play-Off'a girdim 4.sıradan. Sonra da şampiyon oldum
Ya ne kadar para biriktirecem desemde tutamıyorum kendimi
Son transferim,
Uzaktan Şut: güçlü Şut Menzili: korkunç
Dış Defans: iyi Top Tutma: berbat
Top Sürme: vasat Pas Verme: zayıf
İçeriden Şut: iyi İç Defans: vasat
Ribaunt Alma: korkunç Blok Yapma: iyi
Kondisyon: vasat Serbest Atış: zayıf
Kendisi benim yedek kısa forvetim oluyor 20 yaşında ve daimi all star..
Fazla para verdim galiba buna ama siz bir tahminde bulunun ne kadar verilir bu adama?
Ya para yok transfer yapamıyorum : ) İlk periyotta grup lideri karşısında 2 sayı gerideyim.Ciddi şekilde onur mücadelesi veriyorum sanırım
Bakalım en çok antrenör olayına üzülüyorum.
58-55 gerideyim ilk yarıda kısa forvetim sakatlandı bu çok kötü oldu iler ki maçlar içinde feci bir şey benm için savunmamın temel direğiydi..
Yeni aldığım kısa forvet ise 8 sayı 4 ribaunt 3 asist ile iyi bir performasn sergildedi ama keşke son 1 dakikada 2 top kaybı yapmasaydı toplam 3 top kaybı var.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Gsbasket19'u durduramazsınız ! Cevat Güler yönetiminde inanılmaz yükselişi devam ediyor.
Ben bu takımı takip edecem kendi takımımla uğraşmayacam.
Fatih Solak'ım 31 ribaund almış.Aslanlarım gurur duyuyorum sizinle...