Türkiye Kupası'nda TBL'den olan takıma 137-47 yenilmişim
.Takıma bak ya kumbara 90 sayı fark yenilir mi ulan
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tugay EREN' Alıntı:ben 4.ligdeyim.dün üçüncü lig takımını yendim kupada.20 sayı öndeydim.son dk da rakip 24-3 seri yakaladı.maç uzadı.uzatmada yendim.birde çok serbest atıs kaçırdık.
Emre Doğan' Alıntı:[quote="Tugay EREN":l5txers2]ben 4.ligdeyim.dün üçüncü lig takımını yendim kupada.20 sayı öndeydim.son dk da rakip 24-3 seri yakaladı.maç uzadı.uzatmada yendim.birde çok serbest atıs kaçırdık.
Tolga Kaplan' Alıntı:Burak ben daha yeni üye oldum 1 hafta falan oldu da bana biraz özet gecermisin oyunu özellikle maclar :06:00:00 saatinde baslar falan dio kısaca birisi bana yardım edebilir mi...??
Yılmaz Özardıç' Alıntı:Burak Türkiye Kupası'ndan elendiğim zaman seninle bir hazırlık maçı yapalım.. 8) Baktım oyuncularına..
Not:Hristo Karakellle'yi bana 20000'e bırakıversen..![]()
Burak Barut' Alıntı:[quote="Yılmaz Özardıç":1h5o0ql8]Burak Türkiye Kupası'ndan elendiğim zaman seninle bir hazırlık maçı yapalım.. 8) Baktım oyuncularına..
Not:Hristo Karakellle'yi bana 20000'e bırakıversen..![]()
Burak Barut' Alıntı:Bu boylu bir oyuncuyu ben takımıma sokmam
Zaten tüm oyuncularımı öncelikli olarak boylarına göre transfer ettim : )
Yılmaz kardeşim sen takımımı gördün ne düşünüyorsun takımım hakkında : )
Hazırlık maçı yapalım kupadan elenirsem sizin takımınızı da merak ediyorum.
Veysel Kaya' Alıntı:bende bir şey sorcam adamların içi çok kuvvetli savunma ne yapmalıyım benim de kısalar süper hücumda ne yapmalıyım ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.