Ciddi şekilde haksızlık var.
Rakibim 2 trilyon'a oyuncu transferi yapıyor, benim tüm takımın bütçesi o kadar etmez
Rakibim 2 trilyon'a oyuncu transferi yapıyor, benim tüm takımın bütçesi o kadar etmez
İşte ona premium hesap diyoruz Burak. İstiyorsan öyle adamlar, pamuk eller cebeBurak Barut' Alıntı:Ciddi şekilde haksızlık var.
Rakibim 2 trilyon'a oyuncu transferi yapıyor, benim tüm takımın bütçesi o kadar etmez![]()
Burak Barut' Alıntı:Onur abiden baya fark yedim
Bu haftada veysel'e teklif gönderdim.
Aslında en büyük rakiplerinden 2 si 1 milyon ve 2 milyon tl ye transfer yapmalarından sonra oyundan soğudum.
Çünkü Şampiyon belli, ikinci kim gibi görülüyor durum.
Burak Barut' Alıntı:B. Isinsoy 45 dakika 9 sayı 8 asist 31 ribaund.
Çıldırmış olmalı
Mutlu etti beni bu performansı.
Bu kesinlikle gözdağı değil, ancak kritik bir mücadeleden galip çıkarak gene 2. liğe oturdum.
Burak Barut' Alıntı:114-77 yenmişsin Veysel, ben gözdağı diye buna derim işte![]()
Burak Barut' Alıntı:114-77 yenmişsin Veysel, ben gözdağı diye buna derim işte![]()
Kerem, yen şunları. En sinir olduğum takım.Kerem SEÇER' Alıntı:5. maçı kazandım üstüste. Takımın ilk durumunu düşününce iyi aşama kaydettim
En büyük değişiklik 1-3-1'den Adam adamaya dönmem oldu ama.
Bu hafta diğer konferansın liderine konuk oluyorum. Bakalım ne olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.