son lig maçımıda kazandım as oyuncularımı dinlendirdim sadece 6 oyuncuyla bile 70 sayı atmak güzeldi veysel zaten senin fikstüre baktım kırmızı olan yerlerin hepsi hazırlık maçı yedek oyuncuların zayıff mı nee bu arada tebrikler 22-0 büyük başarıı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Burak Barut' Alıntı:Draft olayı ne zaman başlar![]()
Murat İNAL' Alıntı:Bakmadan göndermiştim o sağda çıkan tablodan. Neyse farketmez.İdman için oynuyorum haberin olsun.
Burak Barut' Alıntı:Göz dağı demek iyiymiş : )
Evet finale kadar tek.Kerem SEÇER' Alıntı:Şimdi oynayacağımız Play-Off maçı tek maç mı?
Tolga Kaplan' Alıntı:Playoff'ta cigneme zamanıyla oynamayı düşünüyorum..Bunu her mac uygularsam sorun yasarmıyım ?? Yorgunluk vesaire..
Emre Doğan' Alıntı:Birde playofflarda taraftar sayısı da artar heralde değil mi ? Şu an salonun sadece %63ü doluBirde 20 tane yeni loca yaptırdım, dolar inşallah onlar da.Taraftarımıza hizmette sınır yok efenim : )
Son maça kadar lider gelip son maçta 2.'liğe gerilemek hiç hoş bir durum değil tabii. : )Kerem SEÇER' Alıntı:Onur halilato'yu gömdüm parkeye![]()
Yine müthiş bir savunma ve 88-76'lık skor. Sen de yeniliyorsun yarı finalde karşılaşamayacağız : )
Maç böyle biterse lider olacak takımı da 101-89 yenmiştim. Yine yenip finale çıkmak istiyorum. Finalde karşılaşırız inşallah.
Burak Barut' Alıntı:Erkin abi tam olarak anlamadım ?
Çiğneme zamanı mı iyi ? Normal mı iyi ?
Ayrıca isteklilik nasıl artıyor onu da pek anlamadım : )
Normal sezon için dediğiniz geçerlidir. Fakat play off mücadelesine kaldıysanız görmüşsünüzdür, eforda sadece play off çiğneme zamanı ve play off normal bulunuyor. Bunlarda dediğim gibi play off çiğneme zamanı sezon içi lig maçlarındaki normale tekabül ediyor. play off normal de rahat ola tekabül ediyor.Yani normal sezondaki çiğneme zamanı gibi isteklilik düşmez. en fazla düşerse 1 düşer.Murat İNAL' Alıntı:İsteklilik oranı çiğneme zamanında düşüyor
Burak Barut' Alıntı:Erkin abi tam olarak anlamadım ?
Çiğneme zamanı mı iyi ? Normal mı iyi ?
Ayrıca isteklilik nasıl artıyor onu da pek anlamadım : )
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.