Bu transfer piyasası ne böyle, tam kurtlar sofrası. Adamı birinden kurtarıyoruz peşinden başkası geliyor fiyatı artırıyor hemen
Daha yeni kurulduk gariban takımız yapmayın böyle, nerede fair-play ruhu..
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:Bu transfer piyasası ne böyle, tam kurtlar sofrası. Adamı birinden kurtarıyoruz peşinden başkası geliyor fiyatı artırıyor hemenDaha yeni kurulduk gariban takımız yapmayın böyle, nerede fair-play ruhu..
Final maçları 3 maç üzerinden oluyor. 2sini alan şampiyon oluyor. Eğer ilk 2 maçta 1-1lik bir sonuç ortaya çıkarsa TB yani Tie Break denilen son bir maç daha oynanıyor.Mehmet Özcan' Alıntı:103 107 kazandım ve finaldeyim bu aradan finalde oynayagım takımın yanında ''f'' yazıyo ve tb yazıyo ne anlama geliyo oo bilen var mı
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:Bu arada Canberk, draft için soldaki menüden Oyun Kılavuzu'na gir önce. Açılan sayfanın sağ kısmında konular var alt alta sıralanmış, oradan Draft yazana tıklarsan draft sayfası açılır. Bu sayfada yer alan yazının üst kısmında "Draft Sonuçları" bağlantısı var cümlenin içinde, oraya tıklarsan draft yapabileceğin sayfaya girebilirsin..
O kesin değil sanırım. Sen oradan sıralamayı ayarla, potansiyeli yüksek ve eğer antrenörler o oyuncuyu izlemişse aldığı harf notuna göre yüksek olanları ilk sıralara alıp kaydet. Öncelik puan tablosunda daha altta olan takımlara veriliyormuş; yani diyelimki sen beşincisin ve istediğin oyuncuyu altıncı sıradaki takım da istiyor, o zaman öncelikli olarak ona gider oyuncu. Fakat bu zincirleme bir olay olduğu için kesin konuşmak zor tabi, kimin hangi oyuncuyu ilk sıralara alacağını bilemeyiz. Draft sonuçları da lig finali yapıldıktan sonra açıklanıyormuş bu arada..Canberk Işcan' Alıntı:Sağol Ferhat abi ben oraya girdim 1.sıradaki adam gelecek dimi drafttan.
Canberk Işcan' Alıntı:Sağol Ferhat abi ben oraya girdim 1.sıradaki adam gelecek dimi drafttan.
evet para ödülü varBurak Akın' Alıntı:Şampiyon olursak para ödülü var mı![]()
![]()
Erkin Aksoy' Alıntı:Tolga ve finalde oynayan tüm arkadaşlara başarılar dilerim..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.