Emre Doğan' Alıntı:107-106 öndeyim son 23 sn. ve top onlarda![]()
![]()
Ahahhahha adamlar 107-107 e getirdi, daha sonra şutör guardımla bitime 2 sn kala bhulduğum üçlük skoru 110-107 yaptı.Geri kalan sürede karşı takım sayı bulamayınca maçı 110-107 kazandım
Emre Doğan' Alıntı:107-106 öndeyim son 23 sn. ve top onlarda![]()
![]()
Veysel Kaya' Alıntı:AMAN TANRIMMMMMM!!
Olmaz böyle şey ya 11 saniye kala adamlar 100-99 öne geçtiler son hücüm bana kaldı son 2 saniye var guardım atışını kullandı ve kaçırdı tam kahrolmuşken orda faul yazısını görünce içimi bir mutluluk kapladı ilk atış ve isabetli 100-100 ikinci atış kaçırdı adamlar ribauntı alıp 1 saniyede nasıl benim pota altında hook shot atıp maçı kazanıyorlar anlamış değilim hemde bunu yapan adamların centeri yani bir center 28 metre yolu nasıl 1 saniyede alır ve defansın üzerinden hook shot atabilir olmaz böyle şey itiraz edecem buzzerbeater yöneticilerine maç yeniden oynansın..
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:[quote="Veysel Kaya":1okfrdk7]AMAN TANRIMMMMMM!!
Olmaz böyle şey ya 11 saniye kala adamlar 100-99 öne geçtiler son hücüm bana kaldı son 2 saniye var guardım atışını kullandı ve kaçırdı tam kahrolmuşken orda faul yazısını görünce içimi bir mutluluk kapladı ilk atış ve isabetli 100-100 ikinci atış kaçırdı adamlar ribauntı alıp 1 saniyede nasıl benim pota altında hook shot atıp maçı kazanıyorlar anlamış değilim hemde bunu yapan adamların centeri yani bir center 28 metre yolu nasıl 1 saniyede alır ve defansın üzerinden hook shot atabilir olmaz böyle şey itiraz edecem buzzerbeater yöneticilerine maç yeniden oynansın..
Burak Barut' Alıntı:Uzaktan Şut: üstün Şut Menzili: iyi
Dış Defans: berbat Top Tutma: becerikli
Top Sürme: becerikli Pas Verme: vasat
İçeriden Şut: değersiz İç Defans: korkunç
Ribaunt Alma: korkunç Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: vasat Serbest Atış: güçlü
Uzun süredir istediğim tarzda bir guard transferi yaptım sonunda.
150000 bine yaptım yorumlarınızı bekliyorum.Kendisi İtalyan : )
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.