Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben alçak post oynuyorum. Aynısı değil ama benzer sonuçta. Daha az tempolusu.
Pivotum 8.8 asist,
Dörtten devşirme üç numaram 6.8 asist,
Önceden yedek şimdi as oynayan oyun kurucum 4,8 asist,
Şutör guardım 0.5,
Dört numaram da çaylak oyuncum 1.8 asist ile oynuyor.
Grubumdaki diğer namağlup takım ile oynuyorum bugün. Zor maç olacak guardımın sakatlığından sonra ama sahamda kazanmam lazım mutlaka. Mental olarakta hazırladım oyuncuları. Maçtan önce hep beraber yoga yaptık, monopoly oynadık falan. Hepsi canavar gibi şimdi, onlara bakınca Space Jam geliyor aklıma, o derece yani
Liderlik maçını 94-89 kazanmayı başardım. Son bölümde birkaç ekstra üçlük yedik ama neyse artık önemli olan galip gelmek. Böylece grubumdaki tek namağlup takım olarak yoluma devam ediyorum..
Ligde galibiyeti olmayan takımı, deplasmanda 100 - 63 yendim. Bekliyordum böyle bir sonuç.
Takımımda üç tane ŞG var. 3.'yü seçmedim kadroya; ama maça gitti. Antrenör, yedek oyuncu sakatlanınca, son çeyrekte as oyuncuyu oynatmayıp bunu oynattı ve kafayı yedirtti bana. Ciddi sorunum var antrenörle.
Takımım çok kötü gidiyor. Acilen çözüm bulmam gerekiyor. 2-0'dan 2-3 oldu. 2 numarayı satayım transfere yöneleceğim. 1 milyonum var en az 2 adam alacağım.
3.sıradaki rakibimi kendi sahamda 79-72 kazandım.Maçları ortalama %30larda oynardım.Bilet fiyatlarını düşürdüğüm ilk maçta 6001 kişiyi oynarak iyi gelir elde ettik.
Evet öncelikle ferhat abiye yardımlarından dolayı teşekkür ederim
Şimdi gel gelelim maça maç boyu önde götürdüm ve son 1 dakika da 8 sayı yememe rağmen maçı 110-101 kazandım.Ve maçın tabiki tek bir yıldızı vardı oda pivotum Gİgi Cortesi...
Pivotum 18 sayı 22 ribaunt 10 asist ile oynadı
Şutör guardım ikinci yarı 20 küsür sayı bularak maçı 28 sayı 6asist ile tamamladı ama 6 top kaybı yaptı
Oyun kurucum 19 sayı 8 asist ile oynadı
Yeni uzun forvetim 17 sayı 9 ribaunt gibi önemli katkı verdi
Yani bu maç her şey yolunda gitti her zaman böyle olması dileğiyle..