All-Star`da 2 oyuncum var ikiside 2. sıradan girmiş 
Benimde öyle oluyor, bir türlü işe yarar antrenman sağlayamıyorum, boşa gidiyor nerdeyse..Murat İNAL' Alıntı:Ben bu idman olayında bir hata mı yapıyorum ? 5 oyuncuya idman verip 1 oyuncu gelişiyor.
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:http://www.buzzerbeater.com/player/7736 ... rview.aspx[/url][/quote:2p9rfalv]
33 yaşında olmasa çökerdim de epey yaşlı![]()
![]()
Niye o kadar ki kadron? Uzun vadede işin zor olur, süreleri iyi ayarlamak lazım form açısındanAnıl Mehmet Yıldırım' Alıntı:Karşı konferansın 3. takımından 30 sayı fark yemişim hem de 6 kişilik rotasyonla. Adamlar parçalamışlar beni. Bundan önceki hazırlık maçında da Burak Abi'yi yenmişim geçmiş olsun abim.
Niye o kadar ki kadron? Uzun vadede işin zor olur, süreleri iyi ayarlamak lazım form açısındanFerhat Yeşiltaş' Alıntı:[quote="Anıl Mehmet Yıldırım":miewngmj]Karşı konferansın 3. takımından 30 sayı fark yemişim hem de 6 kişilik rotasyonla. Adamlar parçalamışlar beni. Bundan önceki hazırlık maçında da Burak Abi'yi yenmişim geçmiş olsun abim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.