850 makul mu?Gecen sene 33 maca cikmis ki Rusya liginde neden hic maca cikmamis gibi davraniliyor, evet sakatlik riski var. Yine de hic maca cikmamis gibi sanki 6 aydir 1 yildir sakatmis gibi davranilmasi adil degil. 850 bin Euro makul bir rakam.
Bence sakatlanmayacaksa çok iyi katkı verir bir de sağlıklı hali euroleague seviyesi o yüzden makul ama sakatlandığı senaryoda 850k boşa da gidebilir850 makul mu?
İşte yıllardır dediğimiz konu tam da buydu, ne vereceği muamma olan adamlara para döküyoruz aldığımız katkı ortada.Bence sakatlanmayacaksa çok iyi katkı verir bir de sağlıklı hali euroleague seviyesi o yüzden makul ama sakatlandığı senaryoda 850k boşa da gidebilir
Son 2 yılı sakatlıklarla geçmiş ve yaşı 30 u geçmiş bir adamla ben olsam yola çıkmazdım. Kaliteli olduğunu herkes söyledi fakat belki sakatlanmaz gibi bir düşünce bence hiç sağlıklı değil. Olan oldu artık yapılacak şey net bir 4.5 almak bana göre.Pierre iyi oyuncu, Bonzie Colson'dan bile iyi hatta, fenerden gece hayatı ve sakatlık problemi yüzünden gönderildi, saha içinde çok karakterli, tam bir takım oyuncusu.
Şutu var, sırtı dönük oyunu var, savunması var, oyun bilgisi ve tecrübesi var. Sakatlanmasın yeter ki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.