Dyshawn Pierre

Ozan K.Ş.

Moderator
@Ozan K.Ş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Takıma karakter katacaktır, iyi oyuncu, üçlük yüzdesini de çok yükseltmiş. Yeter ki sağlıklı kalsın.

Hayırlısı olsun bu transfer takıma katkı vereceğinden eminim.

Hem savunma hem hücum anlamında var olabilen kaliteli bir oyuncu fakat ne kadar sağlıklı kalacak asıl mesele bu.

Olması gereken kalite bareminde bir transfer sakatlık yaşamazsa muak katkı verecektir.

2022'de olsa harika transfer derdim ama şu anda rezalet bir transfer. Ona verilen paraya (850 Bin Dolar) Ağustos ayında NBA oyuncusu alınırdı. Çaptan düşmüş ve sağlıklı olmayan haline hiç ihtiyacımız yoktu.

Sezon boyu 20 maça çıkarsa şanslıyız.

İyi transfer.

Gecen sene 33 maca cikmis ki Rusya liginde neden hic maca cikmamis gibi davraniliyor, evet sakatlik riski var. Yine de hic maca cikmamis gibi sanki 6 aydir 1 yildir sakatmis gibi davranilmasi adil degil. 850 bin Euro makul bir rakam.

Gecen sene 33 maca cikmis ki Rusya liginde neden hic maca cikmamis gibi davraniliyor, evet sakatlik riski var. Yine de hic maca cikmamis gibi sanki 6 aydir 1 yildir sakatmis gibi davranilmasi adil degil. 850 bin Euro makul bir rakam.
850 makul mu?

Bence sakatlanmayacaksa çok iyi katkı verir bir de sağlıklı hali euroleague seviyesi o yüzden makul ama sakatlandığı senaryoda 850k boşa da gidebilir
İşte yıllardır dediğimiz konu tam da buydu, ne vereceği muamma olan adamlara para döküyoruz aldığımız katkı ortada.
Serbest atış atamayan oyun kurucu üçlük atamayan forvet uzun olmayan beş numaralarla 10 yıl geçti.
Sadece bir dönem standart üstü kadromuz vardı o da dağıldı gitti.

Adi duyulmamis oyuncu alinsa bu kim deniyor, adi duyulmus oyuncu alinsa bu para eder mi deniyor. Hic avrupa basketbolu oynmamis ama Amerika`da basarili olmus oyuncular D league efsaneleri de avrupaya gelip basarili olmuyor. Ben Dyshawn Pierre`i basarili bir hamle olarak buluyorum. Umarim sakatlik olmaz.

Biz Euroleague takimi degiliz, Avrupa`da gereksiz bir organizasyonda oynuyoruz. Su an Rusya takimlari gibi bir takimiz dolayisiyla para vermedikce iyi oyuncu gelmez. Daha iyisi olabilir mi olabilir ama bishop vb gibi oyuncalara gidecegimize Dyshawn Pierre cok daha mantikli

Pierre iyi oyuncu, Bonzie Colson'dan bile iyi hatta, fenerden gece hayatı ve sakatlık problemi yüzünden gönderildi, saha içinde çok karakterli, tam bir takım oyuncusu.
Şutu var, sırtı dönük oyunu var, savunması var, oyun bilgisi ve tecrübesi var. Sakatlanmasın yeter ki

Pierre iyi oyuncu, Bonzie Colson'dan bile iyi hatta, fenerden gece hayatı ve sakatlık problemi yüzünden gönderildi, saha içinde çok karakterli, tam bir takım oyuncusu.
Şutu var, sırtı dönük oyunu var, savunması var, oyun bilgisi ve tecrübesi var. Sakatlanmasın yeter ki
Son 2 yılı sakatlıklarla geçmiş ve yaşı 30 u geçmiş bir adamla ben olsam yola çıkmazdım. Kaliteli olduğunu herkes söyledi fakat belki sakatlanmaz gibi bir düşünce bence hiç sağlıklı değil. Olan oldu artık yapılacak şey net bir 4.5 almak bana göre.

Geri