Eren Elmalı

Muhammet Talha

Kayıtlı Üye
@Muhammet Talha
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Aradım ona ait başlığı bulamadım.
Oğuz Aydın'a adım attırmadı.
2. yarıda Talisca'ya arkadan gelip yaptığı müdahale kırılma noktasıydı.

Kısaca bu başlık Eren Elmalı'yı yeterince övme başlığıdır ☺️

Sol bek olması ve sol bek pozisyonunda oyna(tıl)ması bizim takım açısından çok olumlu çünkü sol bekte iki yıldır yanlış transfer ve dizilime uygun olmayan oyunculara yönelme yüzünden Berkan, Barış, Jelert gibi oyuncuları izliyoruz. Bizim açımızdan standart performans çizmesi yeterli ki bana göre çok yararlı olabilecek bir oyuncu.

Aradım ona ait başlığı bulamadım.
Oğuz Aydın'a adım attırmadı.
2. yarıda Talisca'ya arkadan gelip yaptığı müdahale kırılma noktasıydı.

Kısaca bu başlık Eren Elmalı'yı yeterince övme başlığıdır ☺️
Tranfer sürecinde çok eleştiriye maruz kaldı.ama şimdi çocuk aldığı paranın en önemlisi terlettiği formanın hakkını veriyor böyle devam et iyiki varsın eren.💛❤️

Kendisini çok beğeniyorum.

Devre arasinin en ucuz transferi en fark yaratan transferi oldu :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Kötü bile değil. Olan Kazımcan'a oluyor.

Bir iki tane çok kritik atak kesti ve Kasımpaşa'yı yenmemizde önemli rol oynadı

Kötü bile değil. Olan Kazımcan'a oluyor.
Talihsiz bir yorum olmuş. Maçın x faktörü oldu resmen. Bir de Kazımcan ne oynamış da Eren gibi kaç senedir uluslararası futbolda rüşdünü ispatlamış birinden daha iyi olabiliyor?

Ben geldiği güne nazaran uzun zamandır çok yeteneksiz görüyorum. Oyunu, pas kabiliyeti çok kısıtlı. 5 metre top sürüp çaresizce geriye pas vermek benim futbol görüşüme uygun değil. Jakobs da aynı şekilde ne isabetli ortası var ne bir efektif oyun.
Dün bizim sahada topa kayınca o top şansa atağa gitmiş. Devamında kötü ortada 3 paşalı oyuncu da topu ıska geçince Barış gol atmış. Bunu da Eren yapmış gibi söz ediliyor, şaşırdım.
Milli takımda forma giymek meseleyse ; Mert Müldür, İrfan falan da yıllardır forma giyiyor.
Her neyse, maçları aynı şekilde izlemiyoruz sanırım. Olabilir, herkesin şahsi futbol bakış açısı. Saygı duyuyorum.

Yani, Şampiyonlar Ligi de uluslararası bir platform bunu da unutmayalım. Bir de beklerin orta kesebilme işine ülkece fazla takık olduğumuzu düşünüyorum. Angelino bizim son senelerde en iyi orta kesen bekimizdi ama sahada kalamıyordu. Kişisel bakışlar yerine 4 senedir kazanan hocanın sistemi ve takımdaki yerine bakılması daha rasyonel olur.

Anıl Bey asıl demek istediğim şu , ki bunu Jakobs'ta da çok fazla görüyorum : Sadece ileriye 3-5 metre top sürüp, tekrar en geriye pas atmak. Çünkü oyuncunun hiçbir özelliği gelişmemiş, ham. Düz pas atmak dışında kendini açmamış, hiçbir özelliği geliştirmemiş.
Atletico maçında da 2 metre önündeki topa koşamayıp, 10 metre geriden gelen defansın çaldığı gol topunu herkes hatırlıyordur muhtemelen.
Ben böyle dümdüz topçuları kendi futbol bakış açıma göre sevmiyorum. Pek bir faydaları da yok zaten. Ama Türkiye'de taraftar kitlesi duygusaldır. İleri geri koşan topçulara bayılırlar ve ''joker'' diye bir kavram uydurup muhteşem kilit topçular olduğuna inanırlar.
Sallai başlığında da aynı durumlar vardı. Her maç itiraz etmeden koşarak oynuyormuş. Sanki başka şansı varmış da , Barış'ı, Sane'yi Leao'yu kesecekmiş... Sağlıklı bir Singo'nun olması durumunda zaten Sallai ile yollar çoktan ayrılırdı Rashica örneğindeki gibi. Ama orada da hoca Barış'ın aslında sağ bek olduğunu hatırladı dün akşam.

Geri