Beyler bende dvd olmadığı için oyunu aldım ama oynayamıyorum. Oynayanlar bilgi verebilir mi bizim oyuncularımız hakkında?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kırdım kafayı seni bekliyorum kardeşimEren Aydın' Alıntı:Geliyo kardeş az kaldı![]()
Recep Sarımeşe' Alıntı:Semih abi istiyorsan bir EkşiSözlük'e bak . 200 e yakın yorum var oyun hakkında![]()
Sağol kardeşim de şöyle bi arkadaşım bana galatasarayı detaylı anlatsa çok mutlu olurum bi emre güngörün iyi olduğunu bilyorum o kadar.Recep Sarımeşe' Alıntı:Semih abi istiyorsan bir EkşiSözlük'e bak . 200 e yakın yorum var oyun hakkında![]()
zaten manager oyunları genelde diğerinin aynısı oluyor.ama fifa serileri kadar değil managerde de yine küçük değişiklikler yapılıyor ama fifa serileri tıpatıp aynı.Umut Erdem' Alıntı:Ben yazim bari...Evet gençler ben bu oyunun hastasıyım ve aldım çokta güzel çalışıyor.Madde madde söyleyeyim size:
--3D denen olay tamamen fiyasko
--Fm 2008 dn 3d hariç bir fark söyleyen varsa bir daha bu oyunu oynamam.
--Transferler cok kolay oluyor...
Yani bana sorsalar fm 2009 a 10 üzerinden kaç verirsin diye...Taş çatlasa 3 derim.
Burak Barut' Alıntı:Cd'yi aldım yükleyemiyorum sürekli ilk cd de bir yerde Durdur Yoksay Yeniden Dene tarzında 3 seçenek çıkıyor, tüm cdleri yükledikten sonra da açılmıyor ne yapmam gerekiyor ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.