Kendi kendine fedai rolüne soyunup hiçbir hakaret, saygısızlık içermeyen karşı görüşlerin sahiplerini "Sen şu kişisin, şöyle böyle amaçların var" gibi mesnetsiz hedef göstermeyi alışkanlık haline getirenlere bir uyarı yapılmasını talep ediyorum. Üst üste ikinci kez oluyor, daha önce de benzerini yaptı ama mesajlar silindi, neden bilmiyorum. Belki de yöneticiler silmiştir. Orada da yazmıştım, yönetim zaten kayıt tutuyorsa bu iddiaların yanlış olduğunu görebilir rahatlıkla.
Foruma üye olduğumdan beri, bu şahsın haberinin dahi olmadığı branşlara kadar her konuda canlılık getirmeye ve Galatasaray'ın faydasına içerik üretmeye çabalıyorum ama sadece bu şahsın da yazdığı bir branşın başlığında sürekli bu durumla karşılaşıyorum. İsim vermek istemiyorum çünkü tartışmak istemiyorum. Bu konuya dair bir şikayet paylaşma gereği duydum artık.
Foruma üye olduğumdan beri, bu şahsın haberinin dahi olmadığı branşlara kadar her konuda canlılık getirmeye ve Galatasaray'ın faydasına içerik üretmeye çabalıyorum ama sadece bu şahsın da yazdığı bir branşın başlığında sürekli bu durumla karşılaşıyorum. İsim vermek istemiyorum çünkü tartışmak istemiyorum. Bu konuya dair bir şikayet paylaşma gereği duydum artık.
Son düzenleme: