Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

Başkan ve yönetim bu kafayla daha devam ederse kendi sonlarını hazırlıyorlar ama farkında değiller.Bugün puan kaybından sonra bütün fenerliler youtuberlar basın ve medya fenerli bjklısı trabzonlusu Galatasarayın azılı düşmanları dalgasını alayını edip leblebi çok güzel leblebi yiyorum bici bici diyorlar.Galatasarayı bu hale getiren başkan ve yönetimin Allah belasını versin yeter artık doldum bir yerde patladım.Bela okumakta küfür değil herkes sövebilir.Ama bu gidişimiz hiç hayra alamet değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Böyle bir durum varken biz boşuna hayal kuruyoruz.
Kendi kendini imha eden ekip ile ne lig şampiyonu olabilirsin ne de Avrupa'da başarılı olabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Böyle bir durum varken biz boşuna hayal kuruyoruz.
Kendi kendini imha eden ekip ile ne lig şampiyonu olabilirsin ne de Avrupa'da başarılı olabilirsin.
Sözün bittiği yerdeyiz.

Sıkıştığınız için 10 liralık oyuncuya 20 sıkmazsınız inşallah.

Bunları getiren Erden Timur ve Gardi. Yönetim ise beceriksiz. Bu arada 30 milyona Lesley çekilmedi, kiralık geldi ve satın alma opsiyonu var. Zaten şu ana kadar gittiğimiz her oyuncuya kiralık teklif yapılıyor. Lesley de kulübü kiralık bırakmaya razı olduğu için geldi yoksa o da gelmezdi. Aralarından muhtemelen en iyi kiralık seçenek Lesley’di.

Frankowski ve Cuesta bunların hepsi son gün gelen transferler. Üstelik ikisi de menajer önerisiyle gelen, ne hocanın listesinde ne de scout listesindeki oyuncular. Bunu artık anlamamız lazım.

Jelert bile veto yemiş ama veto edilmesine rağmen transfer edilmiş. Ayhan Akman da bunu açıkladı. Zaten transfer döneminde çıkan isimlere görüşülen oyunculara ve son gün gelen transferlere bakın aradaki farkı net şekilde görürsünüz.
Lesley'nin satın alma şartı 18 maçta oynamak. Ulaşması zor değil bu maç sayısına. Frankowski istenen bir isimdi çünkü Okan Buruk yine gerçeklere değil hayallere daldı. Ya cesur olacak hayal ettiği oyuna dönecek ya da eldekine göre oynayacaktı ve doğru olanı yapıp eldekine göre oynattık. Dün oynanan maçta kadroya neden Berat ve Ada alınmaz. U19 maçının bir önemi mi var? Yok. Düşme yok kalkma yok. Çorum FK'ya yenilsen de bir şey değişmeyecek senin alttan A takıma girebilecek bu iki genci kadroya bile almamam nedenin nedir diye soran yok mu?

Bu yönetim yaz boyunca kendine yakın muhabirlere Camavinga, Thuram, Bruno Fernandes, Brahim Diaz, Fabian Ruiz gibi isimlerin haberlerini pompalatmadı mı? Hangi oyuncu için yalanlama geldi? Sonra bir Musiala haberi çıktı, hemen yalanladılar.

Dursun Özbek’in hayali Camavinga falan diye kaç defa haber yaptırıldı, unutmayın. Bunların hepsi bilinçli şekilde yapılan şeyler.

Mesela Okan Hoca’nın yardımcılarının sözleşmeleri neden son güne kadar uzatılmıyor? Açık açık mobbing uygulanıyor. Bunları da unutmayın.

Geri