S
Salih Coskun
Aynen. Ben siteye bile girmedim, zaten haber oradan alintidir diye. Bir transfer daha yaptik saniyordum : )Kerem BOZGEYİK' Alıntı:Bu nedir şimdi ya,siteye girende ciddi birşey var heralde diye heyacanlanıyor... :roll:
Aynen. Ben siteye bile girmedim, zaten haber oradan alintidir diye. Bir transfer daha yaptik saniyordum : )Kerem BOZGEYİK' Alıntı:Bu nedir şimdi ya,siteye girende ciddi birşey var heralde diye heyacanlanıyor... :roll:
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Benim bu sezon bayan voleybol takımında ümidim yok. Arzu Göllü ve Özlem Özçelik'le başarılı olacağımızı zannetmiyorum. Bu oyuncuların yerine genç oyuncular tercih edilmelidir. Ligte finali oynayacak iki takım belli bayan takımna ayrılan bütçenin yarısı erkek takımına kaydırılsa erkeklerde başarıyı daha kolay yakalarız.
Salon için izinler falan alındı. Haziran ayında temeli atılacaktı.Onur Karakuzu' Alıntı:savaş abi şu salon işi noldu 15.kez soruyorum vallaha![]()
Savaş Eskigülek' Alıntı:[quote="Mustafa Yağız ÖNDER":xrotu598]Benim bu sezon bayan voleybol takımında ümidim yok. Arzu Göllü ve Özlem Özçelik'le başarılı olacağımızı zannetmiyorum. Bu oyuncuların yerine genç oyuncular tercih edilmelidir. Ligte finali oynayacak iki takım belli bayan takımna ayrılan bütçenin yarısı erkek takımına kaydırılsa erkeklerde başarıyı daha kolay yakalarız.
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Benim bu sezon bayan voleybol takımında ümidim yok. Arzu Göllü ve Özlem Özçelik'le başarılı olacağımızı zannetmiyorum. Bu oyuncuların yerine genç oyuncular tercih edilmelidir. Ligte finali oynayacak iki takım belli bayan takımna ayrılan bütçenin yarısı erkek takımına kaydırılsa erkeklerde başarıyı daha kolay yakalarız.
abi kaç yabancı oldu adamlarda ?Mertcan Dönmez' Alıntı:fb fürstü almış,yarında skowronskayla ve sürpriz bi oyuncuyla daha sözleşme imzalayacaklarmış :shock:
abi kaç yabancı oldu adamlarda ?[/quote:lus15v13]Onur Karakuzu' Alıntı:[quote="Mertcan Dönmez":lus15v13]fb fürstü almış,yarında skowronskayla ve sürpriz bi oyuncuyla daha sözleşme imzalayacaklarmış :shock: