Forum hakkında görüş ve isteklerinizi bu konu başlığı altında belirtebilirsiniz. Örneğin, gsbasket.org websitesi konusunda belirtilen imzada resim konusu gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gizem Boztay' Alıntı:Tema değişikliği nasıl yapılıyordu?
Erdal Avcı' Alıntı:basketbol ve futbol maçları oynarırken o maçların başlığı kilitleyebilirler mi?Devre arası ve maç bitince konuyu tekrar açarsınız.
Aykun Alan' Alıntı:benim bi sorum var.Ben hergün forumdayım ama 1 haftadır mesaj sayım 675 ???
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Forum'a istatistik eklermisiniz ... top 10 istatistik tarzı birşey ...
Aykun Alan' Alıntı:benim bi sorum var.Ben hergün forumdayım ama 1 haftadır mesaj sayım 675 ???
Ömer Horzum' Alıntı:[quote="Aykun Alan"kk64nyg]benim bi sorum var.Ben hergün forumdayım ama 1 haftadır mesaj sayım 675 ???
Ömer Horzum' Alıntı:[quote="Aykun Alan":1b2ozp51]benim bi sorum var.Ben hergün forumdayım ama 1 haftadır mesaj sayım 675 ???
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.