Serkan Bey, ek soru imkanı olmadığı için diğer başlık anlamsız hale gelmişti. Barış röportajı yeni bir başlık altında yayınlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Murat İNAL' Alıntı:Ben daha doğrusunu söyliyeyim. Barış Çamur forumu bıraktı arkadaşlar.
Abi sana göndersin senin aracılığınla yayımlasın... Olmaz mı? :roll: :?Murat İNAL' Alıntı:Ben daha doğrusunu söyliyeyim. Barış Çamur forumu bıraktı arkadaşlar.
Abdullah SAYGILI' Alıntı:Önerim ; Sitede verilen linklere tıkladığımız da aynı pencereden açılıyor.
Onun düzeltilip tıkladığımız da ayrı Pencereden açılmasını sağlasak daha iyi olmaz mı ?
Halil İbrahim' Alıntı:[quote="Abdullah SAYGILI":2t4uxr4b]Önerim ; Sitede verilen linklere tıkladığımız da aynı pencereden açılıyor.
Onun düzeltilip tıkladığımız da ayrı Pencereden açılmasını sağlasak daha iyi olmaz mı ?
enes__3338' Alıntı:ben bu ismimi nasıl deqiştirebilirim
Onur BALCI' Alıntı:Çoğu kişinin giremediğini düşünüyorum ben Yunus.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.