gsbasket.org güncellemesi

Doğan Sağlam

Kayıtlı Üye
@Doğan Sağlam
evet aslında ordaki puan durumu falan güncellense güsel olacak puan icin turkbasketi acmaktan sıkıldım ;)
ömer bakar bu ise :okey

Bahane bulmak değil amacım ama burada adminlerin hepsi de işli güçlü insanlar. Ben normalde hergün bakıyorum ama bu aralar başımda çok sorun var; hafiften boşladım. İki gündür de adam gibi giremiyorum internete. Neyse; rayına oturtacağız bu işi.

Ömer H.' Alıntı:
Bahane bulmak değil amacım ama burada adminlerin hepsi de işli güçlü insanlar. Ben normalde hergün bakıyorum ama bu aralar başımda çok sorun var; hafiften boşladım. İki gündür de adam gibi giremiyorum internete. Neyse; rayına oturtacağız bu işi.

Vurun kahpeye :ehue

O değil de abi, ne zaman müsaitsin yav? :)

Müsait başkan istiyoruz
Çalışan admimler istiyoruz
Güncel site istiyoruz.

Bayan takımının maçının skoru ne oldu onu da öğrenmek istiyoruz :)

Ali Keskin' Alıntı:
Bayan takımının maçının skoru ne oldu onu da öğrenmek istiyoruz :)

Evet ya bayan takımımızın maçı ne oldu ???

İnternette şimdi onu arıyorum bulamıyorum hiçbir yerde

Sorunuzun cevabı bayan bölümünde olabilir mi ;) ?

89-86 yendik arkadaşlar.lütfen bayan takımı bölümüne baksaydınız görürdünüz skoru.biraz daha dikkatli olalım derim ben :)

Admin arkadaşlar site içinden veya dışından sırf bu güncelleme için güvenilir birini görevlendirebilir aslında..

Fırat UZUN' Alıntı:
Müsait başkan istiyoruz
Çalışan admimler istiyoruz
Güncel site istiyoruz.

Atkı istiyoruz. :)

Laf değil icraat istemekte bu taraftar...

Batuhan Varolsun' Alıntı:
Evet ya bayan tak?m?m?z?n maç? ne oldu ???
?nternette ?imdi onu ar?yorum bulam?yorum hiçbir yerde
Tuttugun takimin Resmi ?nternet Sitesi'ne bakarsan bulabilirsin sonuclari orada.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

zoban' Alıntı:
Tuttugun takimin Resmi İnternet Sitesi'ne bakarsan bulabilirsin sonuclari orada.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Oooo basımıza taş yağacak :ehue

Geri