gsbasket.org Üyelerinin Fotoğrafları

Abi arkadaki telefoncu dükkanı senin mi? :)

Bize indirim yapar mısın abi? :)

ben biraz daha ileri gidecem nokia n serisi fiyatlarını yazar mısın

reklama girecek ama yönetim inşallah kızmaz.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
alışveriş sitemiz var. ordanda faydalanabilirsiniz. Evet bir bilgisayar firmasında satın almaya bakıyorum.

Galatasarayımız-Botas macı öncesi (Bayaga bir önce :P )

Turuncu formalı olan benim benim sag tarafımda sakallı olan üstünde Galatasaraya dair hiçbişey olmayan sahısda Arda Öztürk :)

n584194776_1112093_6743.jpg

Yapma be Erdal daha sonra bir atkı taktı ya haksızlık etme Arda'ya. :P

Arda Öztürkü karalama kampanyası yapmıyoruz Saadet :P Sadece karedeki pozunda üstünde sarı-kırmızı bişey olmadıgını vurguluyoruz yoksa onun kalbi sarı-kırmızı ;)

Ayrıca cok karizmatik cıkmış O sırada heralde ısınmaya cıkan kızlarımızı izliyordu büyük patran 8)

Hahahaha Arda'nın bakışlara bakar mısın yahu =)
Takımın antrenörü gibi bakıyor =)))

Erdal Icelli' Alıntı:
Arda Öztürkü karalama kampanyası yapmıyoruz Saadet :P Sadece karedeki pozunda üstünde sarı-kırmızı bişey olmadıgını vurguluyoruz yoksa onun kalbi sarı-kırmızı ;)

Ayrıca cok karizmatik cıkmış O sırada heralde ısınmaya cıkan kızlarımızı izliyordu büyük patran 8)

Şaka yapıyorum be Erdal onun kalbi tabii ki sarı-kırmızı bundan kimsenin şüphe duyduğunu zannetmiyorum.

boks maçı öncesi :)

Arda abi senin o resimdeki halini görünce seni ´´ Alonzo Mourning'e ´´ benzettim...

Burak Barut' Alıntı:
Takımın antrenörü gibi bakıyor =)))
Konu başlıklarında "teknik anlamda basketbol bilgim yetersiz" dese de kendisi Adana´da gençlerin Arda Hoca´sı. Hatta çalıştırdığı takım Galatasaray´ın korkulu rüyası : )

Hocalığı öğrendi de taraftarlığı öğrenemedi bir türlü : )

Emre Doğan' Alıntı:

Karizma :) Sendeki şu bakışlar kimsede yok :) Geceyi geçtim sabahın köründe görsem yine de korkarım :)

recep karizma diyosun görsem korkarım diyosun bu nasıl çelişki anlamadım

@Ramazan Görgün

Abi telefon dükkanı senin ise resmini için güzel yorumlar yapabiliriz :)

1 Telefoncu değiliz. Bilgisayar firmasıyız.
2. Sahibi değilim satın almaya bakıyorum.
3. İsterseniz reklam olacak ama
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
adresi web alışveriş sitemiz.
Karizmatik bulduysam sevindim kardeşim :roll:

Yanımdaki siyahlıyı tanırsınız Alp abi digerleri bizim Asynet'den Gunduz abi ve Umit. :)

Burda yine Asynet'den arkadaslarla.

Geri