gsbasket.org Üyelerinin Fotoğrafları

n532784468_1010862_9455.jpg

Soldan Sağa: Emre Doğan, Hüseyin Akkaya(çorum), Ben, Şamil Turançiftçi, Eyüp Abi

bjk maçından

n758299682_748930_6213.jpg

Ne kadar çirkin olduğumun farkındayım ama inanın normal hayatta bu kadar çirkin değilim... :P
Ayrıca hocam artık buyrun gelin Konya'ya bir senedir bilgisayarımda aynı iğrenç yüzü görmekten bıktım...Yenisini koyalım... :)

Alperen Kaplan' Alıntı:
Ayrıca hocam artık buyrun gelin Konya'ya bir senedir bilgisayarımda aynı iğrenç yüzü görmekten bıktım...Yenisini koyalım... :)
mutlu akü selçuk üniversite- GALATASARAYIMIZ maçına geleceğiz büyük ihtimalle görürüz seni alperen

@

saadet gerçek o küpeleri nasıl takıyorsun kulakların kas yapmış olmalı :)

Beklerim Selçuk Abi,Kerem Abi'den de yarı söz aldık;geleceğinizi önceden haber verirseniz iyi bir hazırlık da yapmaya çalışırım... :)

Alemin yakışıklısı Reco'dan resimler geliyor :) :)

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Gözlerim kamaştı Recep sen en iyisi daha fotoğraf koyma yoksa forum kaldıramaz bu fotoları :) :)

Recep Graves'in fotosunu koysana buraya :P :P

n12644344862311677631om2.jpg

Saadet Bacım Ayhan Şahenk'te pota kırılırsa Küpeleri yollar mısın :)
Sitemizin yeni yakuşuklusu Recep mi ? :)
Hala favorim Onur Uncu :P

Ne yazik ki liseyahut ortaokul öğretiminde gömleğin dışarıda, kravatın aşalarda olduğunu görmek içimi acıtmakta, bu nedenle geleceğe umutla bakamamaktayım.

Bir resimden neler çıkardım o da ayrı bir tez konusu. :)

Gökce Başaran' Alıntı:
Ne yazik ki liseyahut ortaokul öğretiminde gömleğin dışarıda, kravatın aşalarda olduğunu görmek içimi acıtmakta, bu nedenle geleceğe umutla bakamamaktayım.

Bir resimden neler çıkardım o da ayrı bir tez konusu. :)

Gökçe, bu genç kardeşlerimizi üniversitede merak ediyorum aslında. :)
Kim bilir orada neler yapacaklar. =)

Siz o küpeleri bide yakında görün ben o şerefe eriştim 8) Saadeti Adana küpelerden tanıyor :)

Recep kardesim yakısıklı ama benim favorim herzamanki gibi kirli sakalı ve kendine has stiliyle Arda Öztürk'tür (İdöl) 8)

Alperen Kaplan' Alıntı:
Ne kadar çirkin olduğumun farkındayım ama inanın normal hayatta bu kadar çirkin değilim... :P
alperencim kendine çirkinim demekten vazgeç. yoksa gelmeyiz.

Alperen'in sesi güzel ama. Anonsunu beğendim, maşallahı var :)

Teşekkür ederim abi,cazgırlıktan kaynaklanıyor daha çok.. :P

@Selçuk Abi,tamam kestim yeterki buyurun gelin... :)

Alperen geliyoruz büyük ihtimal, Konya'nın nesi meşhur ise tadına bakmak isteriz:)

Burak Barut' Alıntı:
Saadet Bacım Ayhan Şahenk'te pota kırılırsa Küpeleri yollar mısın :)
Sitemizin yeni yakuşuklusu Recep mi ? :)
Hala favorim Onur Uncu :P
Onuruma benden başka kimse yakışıklı diyemez!! :) :)

Volkan sonra yanlış anlaşılacak bu sözlerin : )

Bence şu resmini koy da, merak edenler rahata ersin... Ben de merak ediyorum : )

Volkan yeter artık bu kadar naz, çıkart artık peçeni... :)

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Alperen geliyoruz büyük ihtimal, Konya'nın nesi meşhur ise tadına bakmak isteriz:)

Abi Konya'da etliekmek diye bir yemek var,valla o meşhur gibi gözüküyor,ama güzel bir yerde yemek lazım yoksa hiçbir farkı olmuyor etli pideden... :) :P

Bir de geçen yıl oynanan maçta içeriye pankart sokulması yasak olmasına rağmen kulübün çevirmeni pankartlarımızı geceden sokmuş... Şimdi aynı şeyi bu şerefsiz de yapar diyorlar,onun için tedbir aldılar... :)

En büyük sorun da o maçta nasıl anons yapacağım,4,5 aydır bunu düşünüyorum. işin içinden çıkamıyorum.... :oops:

Geri