Bir inat uğruna daha çok acı çekicez anlaşılan.
Orta sınıf takımlar karşısında aciz kalıp izlemey dayanamayıp tv'yi kapatıcaz bir umut tekrar açıcaz fark daha da açılacak.
Akatlara gidip Özyer'e ne kadar güvenmesekte en azından şu kadro yapıları ile kazanacağımızdan gayet emin bir şekilde izlmeye başladığımız maçta ezeli rakibimize yenileceğiz. Olsun inat bu ya devam diyeceğiz
Bütçemizin onda birine sahip olduğu bile şüpheli Oyak takımını menejerimiz Mert Uyguç'un deyimi ile şansımızın yardımı ile yeneceğiz.Yürü sen ya Özyer diyeceğiz
Karadağ'dan 31 sayı fark ile döneceğiz.İnat uğruna eyvallah diyeceğiz
Belçika'da 26 sayı yiyeceğiz inadına devam diyeceğiz.
Bir inat uğruna kötü oynamayı geçtim ama ruhu olmayan takımı izlemeye devam edeceğiz.
Burada sevenleri destekleyenleri kendisine yapılan en ufak saygısızlığa tepki gösterirken yabancı oyuncularımızın oyundan alındığında fırça attığı ve arkasını dönmekten başka bir tepki vermeyen kişi
Galatasaray Basketbol takımının baş antrenörü olduğu için biz onun adına üzüleceğiz gururumuz incinecek ama inadına sen dur diyeceğiz.
Her şeyi geçtim de geçen sezon hemen her maç oyundan alındığında kendisini azarlayan Hite'e bu sezon Beşiktaş maçında Graves'e hiç tepki vermeyen ,veremeyen gözlerinini kaçırmakla ve arkasını dönmekle yetinen
Murat Özyer en azından temsil ettiği makamın saygınlığını şu forumda kendisini destekleyen insanlar kadar düşünüp gözlerini kaçırmaktan öte birşeyler yapsa idi keşke .
Ekleme

sikolog değilim Burak soruna özel mesaj ile cevap verdim.