Mehmet Özcan
Kayıtlı Üye
abi bide bence gstv daha yayınlamadı bile haberlerde falan onlar bi yayınlasında sonra sitede görürüz
GSTV yi bekledim bekledim bekledim,yarım saat Bordeaux maçının haberini verdiler,sızmışım...Kerem SEÇER' Alıntı:Sitenin video bölümündeki sorun nedeniyle gecikmiş röportajlar. TV'den izlemek gerekecek sanırım siteye koyulana dek.
Röportajları izledikten sonra foruma bir özet yazarmısın?Mert Ünal' Alıntı:sırf sabah röportajları izleyebilmek için üye olmaya çalıştım onay maili gelmedi 8-10 defa istedim sonunda yolladılar bu konuda sitede sıkıntı var..
Teşekkür ederimMustafa Yanar' Alıntı:Abi Hosley Türkiye'ye yeniden geldiğine sevinmiş.Takım şuanda 2. sıra bende bu takım içindeki düzeni bozmadan takıma katkı vermeye çalışacağım diyor.
Tolliver ise; Biraz kendini tanıttıktan sonra ''taraftarın çılgın olduğunu duydum, gerçekten çok etkililermiş onların önünde oynayacağım için heyecanlıyım'' dedi.Benim aklımda kalanlar bunlar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.