Emir, nasıl Japonya' da bir şey yok. Maçı izledin mi? Ben hayatımda bu kadar başarılı bir savunma yapan takım görmedim. Hücumda o kadar ısrarlı olmamıza rağmen topu bir türlü öldüremedik. Tam sayı oldu diyorum, son anda bir el topun sayı olmasını engelliyor. Özellikle Sano mudur nedir, o 1.59'luk oyuncu sinir krizleri yaşattı bana. Yok, olamaz böyle bir oyuncu.
Chiappini, benim de sevdiğim bir antrenördü ama görev değişikliği şarttı. Avrupa Şampiyonası elemelerinden çıkamadık. Hele o Bulgaristan maçını hatırlamak dahi istemiyorum. O antrenör son anlarda oyunu iyi okusaydı, seneye Avrupa Şampiyonası'na yükselmiştik şu an.
Bu turnuvada şu ana kadar ilk kez hayal kırıklığı yaşadım. Önceki şampiyonada onuncu olmuştuk. Şimdi en az yedinci olup, çıtayı yükseltmeliyiz.
Daha önce de yazdım buraya. Son dört Dünya Şampiyonası'nın üçü Japonya'da yapıldı. Çok iyi düzenliyor olabilirler, başka ülkeler de düzenleyebilir. Neden Japonya? Ayrıca, sadece Japonya oynadığı maçların üçüncü setinden önce on dakika mola veriliyor. Şampiyona'da oynayan diğer ekiplere neden böyle bir şans verilmiyor? Bunlar çok anlamsız sorular değil bence.