Neslihan'ı yarin ki macta oynatmamak lazim.Biraz dinlenmesi gerekebilir.Maci 3-0 rahat aliriz cunku diger oyuncular rahat goturur maci.
Polonya maci final gibi olacak 2-3. luk finali.
Polonya maci final gibi olacak 2-3. luk finali.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Emir Kalyoncu' Alıntı:Yarın ki Japonya macimiz en kolay maclardan biri.Bakmayin Japonlarin 4'4'te yaptigina. Cekik gozlu Japon kizlar bizim kaliteye kafa tutamazlar.Neslihan'i gorunce panik yaparlar.
Emir Kalyoncu' Alıntı:Neslihan'ı yarin ki macta oynatmamak lazim.Biraz dinlenmesi gerekebilir.Maci 3-0 rahat aliriz cunku diger oyuncular rahat goturur maci.
Bağdat KAYNAK' Alıntı:Japonya maçı kaçta?
Sühan Cem' Alıntı:Yorum yapan kadın kimse delirtti beni. Yahu bu kadar negatif enerjili bilgi fakiri insanları nereden buluyorlar. Sessiz de hiç keyfi olmuyor diye sessize de alamıyorum.
25-19 kaybettikBağdat KAYNAK' Alıntı:3. seti alabildik mi?
Emel Dizili' Alıntı:Yok ya bu kadar sinir bozucu bir takım daha olamaz. İzlerken yoruldum. Her topu çıkarıyorlar hiç olmadı o topun altına ellerini sokuyorlar, direk parkeyle buluşturduğumuz sayı yok gibi birşey. Sonuç olarak özellikle de son iki set Japonya bizi resmen dağıttı. Neslihan da iyi durumda olmayınca sonuç bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.