Maç Arşivi

Galatasaray-Roma maç sonu:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
İtalya`daki olaylı Roma - Galatasaray maçını bulabilir misiniz arkadaşlar? Yahut sadece kavga görüntüleri de olur.

Yunus Gökyıldız' Alıntı:
Ömer Faruk Ünalan":263jyxxx]İtalya`daki olaylı Roma - Galatasaray maçını bulabilir misiniz arkadaşlar? Yahut sadece kavga görüntüleri de olur. [/quote][/quote:263jyxxx] [url="http://www.akilli.tv/video/127935/galatasaray-roma-buyuk-kavga.aspx' Alıntı:
http://www.akilli.tv/video/127935/galat ... kavga.aspx[/url]

İlginize alakanıza teşekkürler kardeşlerim ;)

Bir de, duydum ki Fenerliler Bağdat Caddesinde yayın yapılmasın diye canlı yayın arabalarına saldırmışlar. Siz onu da bulursunuz bee :) :) :)

Tabii ki şakaydı :) Tekrar teşekkürler ;)

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
İlginize alakanıza teşekkürler kardeşlerim ;)

Bir de, duydum ki Fenerliler Bağdat Caddesinde yayın yapılmasın diye canlı yayın arabalarına saldırmışlar. Siz onu da bulursunuz bee :) :) :)

Tabii ki şakaydı :) Tekrar teşekkürler ;)

Tabiki onları da buldum :)

Sakaryalıların fenerlilere darbesi önce toplayıp bir alana sonra formalarını çıkartmaları

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bağdat Caddesin de ki olaylar

Erdal Can İçelli' Alıntı:
Tabiki onları da buldum :)

Sakaryalıların fenerlilere darbesi önce toplayıp bir alana sonra formalarını çıkartmaları

Bağdat Caddesin de ki olaylar

Yok artık Erdal Can James :) :) :) Eyvallah sağolasın, profillerden düşmesin :)

2 ay önce efes pilseni abdi ipekçide yendiğimiz maçın videolarını biri paylaşırsa çok dua alır..bu sezon tek o maçı izleyemedim :(

Geçen gün Onur Abi'den "Taranto maçı ve Taçsız Kral" istenince başlığı öne getirmek iyi olabilir diye düşündüm.

Ne var ne yoksa paylaşalım :)

Ayhan Şahenk'teki Galatasaray-Fenerbahçe maçı vardı bir, Hüseyin'in coştuğu maç :)

Arşivindeki olan var mıdır ki ? : )

Enes Kömürcü' Alıntı:
Ayhan Şahenk'teki Galatasaray-Fenerbahçe maçı vardı bir, Hüseyin'in coştuğu maç :)

Tükürükleri ile yıkamıştı Fenerbahçe'nin pis benchini hani. :)

O maçı buraya koyamazlar Enes, +18 içerikli çünkü. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Enes Kömürcü":1y839s47]Ayhan Şahenk'teki Galatasaray-Fenerbahçe maçı vardı bir, Hüseyin'in coştuğu maç :)

Tükürükleri ile yıkamıştı Fenerbahçe'nin pis benchini hani. :)

O maçı buraya koyamazlar Enes, +18 içerikli çünkü. :)[/quote:1y839s47]

Haha :) Unutmuyorum o pozisyonu, basket faul olmuştu yıkamıştı Ülker bencini :)

Geri