Tek kelimeyle: Winner!
Challenge cup yarı finalinin karbon kopyası olma yolunda giden Cev cup final serisinde oyuna girdi ve tek başına her şeyi değiştirdi. Benim için maçın mvp'si. Şubenin imajı açısından uzun zaman sonra bir kupa kazanılması çok olumlu ancak sonrasında yaşanan bilhassa transfer gelişmelerine bakılırsa, bu kupa birilerine "şu kadar yıl sonra kupa kazandırdık" lafları altında yaptıkları hataları görmezden gelme fırsatı vermiş gibi görünüyor.
Sezon boyunca, bahsi geçen Challenge cup serisindeki yetersiz performansı ortada olan isimler oynasın diye bir kısım taraftar tarafından yapılan baskılara rağmen klas bir duruş gösterdi. Başkaları gibi oynamadığı için surat asabilir, trip atabilirdi ama o sezon finaline damga vurmayı seçti! Takımın başındaki koçun, bir önceki Chieri serisinde ve sezon sonunda göstermediği performansa rağmen oynatmakta ısrar ettiği pasörle ikinci seti de vermek üzere iken bir zahmet yapmak zorunda kaldığı değişikliğe kadar bu denli kenarda unutulması için çok şey söylenir ama uzatmak istemiyorum.
Özetle, kendisi sayesinde yıllar sonra bir kupa kazandı şube ama dolaylı olarak birçok hata da halı altına süpürüldü ve süpürülmeye devam ediliyor. Yolu açık olsun. Kalmasını çok istedim ama ayrılma kararı almasına da şaşırmıyorum.