Naz Aydemir Akyol

Sonradan birisi çıkabilir ama şuan Cansu Orro ikilisi Wolozs Maja bırakınca onların yerin de en iyi pasörler olarak anılacak bence onların bir alt jenarasyonun da bu konuma en yakın Elif Dilay Rodrigez ve Çinli 16 yaşında ki kız bunlar bence şuan genç olarak en öne çıkanlar. Maja ayrı bir boyut zaten o dönemin Majası derken en iyi pasör olarak geçebilir anlamında dedim bir 10 sene sonra ama belli olmaz tabi pasörlerde hiç belli olmuyor kimin düşüp kimin parlıyacağı. Ama Dilay bana umut veriyor.

Ama geçen sezon kötü mü oynadı nerden formsuz olduğu çıktı.Ve izleyen herkes bilir geçen sene forma Naz'ın hakkıydı.Geçen sezon Hande de herkese kesildi Yaprak Hande'ye forma vermedi mesela mt de as smaçör üçlümüz Hande Ebrar İlkin arasında olacak ama Ferhat Yaprak oynattı Yaprak oynamalı o zaman.Kadro ilerlemesi ve Naz'ın da ne alakası var.

Sorun şu ki oynayamadı. Oynatıldığında da Elif'ten iyi performans gösteremedi ki tercih edilmedi. THY döneminde de aynı durumdaydı hatta Fenerbahçe'de gitmesine karar verilen son dönemde de form olarak çok gerideydi ki Macris tercih edildi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Çok iyi sezon geçirdiğini düşünmemekle birlikte kupada emeği oldu. Teşekkür ederiz.

Naz için biraz fazla duygusal bir yazı olduğunu düşünüyorum. Ben nazın kulübümüzle bir gönül bağı olduğunu da düşünmüyorum.

Naz doğuştan Galatasaraylı olduğunu her yerde söyler ama profosyonel biri hangi proje daha iyiyse onu seçiyor sevgisini kariyerinin önüne koymuyor.

Galatasara'ya geldiği zamanki röportajını izleyebilirsin hatta kendisinin değil ailesinin de koyu Galatasaraylı olduğunu söylüyor.Bu zaten gelmeden önce de bilinen bişeydi saklamıyor ki kuzenide yine koyu Galatasaraylı İlkay Gündoğan.

Galatasara'ya geldiği zamanki röportajını izleyebilirsin hatta kendisinin değil ailesinin de koyu Galatasaraylı olduğunu söylüyor.Bu zaten gelmeden önce de bilinen bişeydi saklamıyor ki kuzenide yine koyu Galatasaraylı İlkay Gündoğan.

Kocasi da Galatasarayli.

Tek kelimeyle: Winner!

Challenge cup yarı finalinin karbon kopyası olma yolunda giden Cev cup final serisinde oyuna girdi ve tek başına her şeyi değiştirdi. Benim için maçın mvp'si. Şubenin imajı açısından uzun zaman sonra bir kupa kazanılması çok olumlu ancak sonrasında yaşanan bilhassa transfer gelişmelerine bakılırsa, bu kupa birilerine "şu kadar yıl sonra kupa kazandırdık" lafları altında yaptıkları hataları görmezden gelme fırsatı vermiş gibi görünüyor.

Sezon boyunca, bahsi geçen Challenge cup serisindeki yetersiz performansı ortada olan isimler oynasın diye bir kısım taraftar tarafından yapılan baskılara rağmen klas bir duruş gösterdi. Başkaları gibi oynamadığı için surat asabilir, trip atabilirdi ama o sezon finaline damga vurmayı seçti! Takımın başındaki koçun, bir önceki Chieri serisinde ve sezon sonunda göstermediği performansa rağmen oynatmakta ısrar ettiği pasörle ikinci seti de vermek üzere iken bir zahmet yapmak zorunda kaldığı değişikliğe kadar bu denli kenarda unutulması için çok şey söylenir ama uzatmak istemiyorum.

Özetle, kendisi sayesinde yıllar sonra bir kupa kazandı şube ama dolaylı olarak birçok hata da halı altına süpürüldü ve süpürülmeye devam ediliyor. Yolu açık olsun. Kalmasını çok istedim ama ayrılma kararı almasına da şaşırmıyorum.

Son düzenleme:
Hep diyorum Naz kalsa seneye iyi kadro kurulmuştu tek eksik kaliteli oynatabilecek bir yerli pasördü onu da kaybettik kadroya yazık oldu keşke kalsaydı çok isterdim.

Geri