faketwitterde koçun bi hesabı var, 4bin küsur takipçisi olan.o kesin di mi? fake falan değil
faketwitterde koçun bi hesabı var, 4bin küsur takipçisi olan.o kesin di mi? fake falan değil
ben de tahmin etmiştim. koç hep ketumdu, böyle açık açık söylemez düşündüklerini diye düşünmüştüm.
Çok formsuz Oktay Hoca çoook....
Dün eğer son 5 dakika takım oyunu kuramuyorken Tutku'yu oynatmayı akıl etmeseydi maçı kaybetmiştik...
Lakovic, Gordon (PG oynarken yoksa SG oynadığında diyecek lafım yok) ve Ender dökülürken, oyun kontrolde çıkmışken Tutku Açık son 5 dakika hatırlanacak bir adam değil. Bu arada Cevher'i unutması ise ayrı bir muamma...
Eğer böyle yönetirse önümüzdeki hafta Sieana maçında izlediğim Kazan bizi +30 yapar...
Bana istatistik kağıdına bakarak cevap yazma, maçı izle öyle yaz...10 dakikada 4 faul yapan oyuncuyu kimse unutmaz merak etme. Ender 5 asist yapmış sadece 1 şut kaçırmış ve 1 top kaybı yapmış dökülmek buysa eğer bize pg dayanmaz. Ayrıca Tutku oyunu kontrol etmek için oyuna alınmadı. Top çalma ve baskı yaparak direnç getirmesi için oyuna alındı farklı şeyler.
Çok formsuz Oktay Hoca çoook....
Dün eğer son 5 dakika takım oyunu kuramuyorken Tutku'yu oynatmayı akıl etmeseydi maçı kaybetmiştik...
Lakovic, Gordon (PG oynarken yoksa SG oynadığında diyecek lafım yok) ve Ender dökülürken, oyun kontrolde çıkmışken Tutku Açık son 5 dakika hatırlanacak bir adam değil. Bu arada Cevher'i unutması ise ayrı bir muamma...
Eğer böyle yönetirse önümüzdeki hafta Sieana maçında izlediğim Kazan bizi +30 yapar...
Ben Oktay Hocaya gıcık filan değilim...CEO söylentilerinde en sert tepkiyi verenlerden biri ben oldum ancak böyle yönetecekse takımı CEO olmasında bir sakınca yok. Çünkü geçen seneki Oktay Hocadan eser yok...Abicim istatistik kagidina bakma diyorsunuzda, nereye bakalim? sen bir adama giciksan onu izlerken benim izledigimden daha farkli hisler yasayacaksin bu cok dogal. Tamam istatistik kagidi oyunu, sahadaki mucadeleyi yuzde yuz yansitmaz ama onu gozardi etmek de mantiksizlik olur.
bu kadroyla su gruptan 4. cıkmak basarısızlıktır. ıkı sene once nerede oldugumuz hıc umrumda degıl cunku bu kadromuzun onunla alakası yok kagıt uzerınde bu grubun acık ara en ıyı ucuncu takımıyız. 3.luk dısındakı bı sonuc basarısızlıktır
çok haksız sayılmazsın.en önemli kriterlerden biri bütçe olmalı.bütçe ve oyuncu kalitemiz zaten diğer 2 takımın fersah fersah üstünde.ekstra maçların hiçbirisini kazanamadık.takıma fransız olan adamlar var ve bu durum 1 aydır değişmedi.eğer hamle yapmazsak ne el de varlık gösteriririz ne ligde ne kupada...ondan sonra birçok kişi bizimle aynı düşünür ama atı alan üskükarı geçmiş olur.bu takımın skorer oyuncusu yok.bu takımın zazanın gitmesiyle kalıplı bir uzunu yok.bu kadroyla su gruptan 4. cıkmak basarısızlıktır. ıkı sene once nerede oldugumuz hıc umrumda degıl cunku bu kadromuzun onunla alakası yok kagıt uzerınde bu grubun acık ara en ıyı ucuncu takımıyız. 3.luk dısındakı bı sonuc basarısızlıktır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.