Solo Klarnet

Halil İbrahim1

Kayıtlı Üye
@Halil İbrahim1
arkadaşlar sunularda, sunumlarda, özel programlarda kullanmak üzere solo klarnet müzikleri arıyorum. (hani hüsnü çalıyor ya tek başına :P) söz olmadan sadece klarnet. bir zamanlar dünya radyoda geceleri 22.00 de bir program vardı -sanırım artık yapılmıyor- o programda çok kullanılırdı solo klarnet

neyse böyle müzik bulabileceğim bi yer bilen var mı aranızda?

Serkan Çağrı :)

Bende sadece videoları var mp3 olarak var mı çok iyi hatırlamıyorum akşama bakarım ama ;)

Kirpi Bülent lakaplı Bülent Altınbaş var, baya ünlü müzisyendir o da. Araştırabilirsin onun hakkında da birşeyler. Hatta albümünün tanıtım linkini vereyim beğenirsen eğer mp3 olarakta bakarız;

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Kirpi Bülent lakaplı Bülent Altınbaş var, baya ünlü müzisyendir o da. Araştırabilirsin onun hakkında da birşeyler. Hatta albümünün tanıtım linkini vereyim beğenirsen eğer mp3 olarakta bakarız;

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

bu tarz şeyler ama burda klarnetin yanında diğer enstrümanlarda var, ben solo olarak arıyorum klarnet, burda diğer enstrümanlar devreye girince klarnet biraz arka plana atılıyor...

Özlem Nokta' Alıntı:
Serkan Çağrı :)

Bende sadece videoları var mp3 olarak var mı çok iyi hatırlamıyorum akşama bakarım ama ;)

evet kesinlikle bu türden aradıklarım ama video olarak değil :P

Ferhat Yeşiltaş, Özlem Nokta; ilginiz için teşekkürler arkadaşlar ;)

@Halil İbrahim

O zaman sana tek tavsiyem Serkan Çağrı'nın Âlâ ve Nefesim adlı albümlerini bi şekilde temin etmen :)

Bir de Selim Sesler vardır ama o daha çok hareketli parçalar çalar :)

Özlem Nokta' Alıntı:
@Halil İbrahim

O zaman sana tek tavsiyem Serkan Çağrı'nın Âlâ ve Nefesim adlı albümlerini bi şekilde temin etmen :)

Bir de Selim Sesler vardır ama o daha çok hareketli parçalar çalar :)

mesaj alınmıştır, teşekkür ederim ;)

Geri