Diger sporcular icin destegi essirgeme digecegim (abi) ama....Ferit Erdem' Alıntı:Bende az önce Lig TV yi aradım GS TV üyeliğimi kapadım yarında bankaya gidip GSBonus u kapatıcam. Bu Servet ve türevleri için bu klübe verdiğim maddi desteğe yazık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Diger sporcular icin destegi essirgeme digecegim (abi) ama....Ferit Erdem' Alıntı:Bende az önce Lig TV yi aradım GS TV üyeliğimi kapadım yarında bankaya gidip GSBonus u kapatıcam. Bu Servet ve türevleri için bu klübe verdiğim maddi desteğe yazık.
Diger sporcular icin destegi essirgeme digecegim (abi) ama....[/quote:2avgmle1]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Ferit Erdem":2avgmle1]Bende az önce Lig TV yi aradım GS TV üyeliğimi kapadım yarında bankaya gidip GSBonus u kapatıcam. Bu Servet ve türevleri için bu klübe verdiğim maddi desteğe yazık.
Sühan Cem' Alıntı:Galatasaraylılık, takımın böyle bir gününde, böyle bir ruh halinde, böyle bir yönetime sahipken bile sabahın 4 ünde kalkıp maça bilet almak için kuyruğa girecek olmanın heyecanını duymaktır
Riji´yi göndermek istedi gönderdi,baska kimi göndermek istiyor(mus) ki Can abi?Can Altay' Alıntı:Servet kendi kalesine atar, bir de asist yapar, 2-0 yeniliriz.
Kaan Çağdur' Alıntı:Fenerbahçe maçı kadrosu:
______________________Aykut______________________
Sabri___________Hakan__________Neıl__________Insua
Kewell____________Ayhan______Cana____________Elano
_____________________Misimovic______________________
_____________________M.Badtal_________________________
Hagi büyük bir ihtimalle 4-4-1-1 oynatır(yanlış hatırlamıyorsam ilk geldiğinde bu sistemle oynamıştı)
______________________Ufuk______________________
Sabri___________Hakan__________Neıl__________Insua
Arda_____________Ayhan______Cana____________Elano
_____________________Misimovic______________________
______________________M.Baros_________________________
Cezalı değil.Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:Ayhan değil diye biliyorum, ama kalede Aykut olacak.
Cezalı değil.[/quote:3c084lsw]Volkan Kızıltaş' Alıntı:[quote="Ömer Faruk Ünalan":3c084lsw]Ayhan değil diye biliyorum, ama kalede Aykut olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.