A Aykun Murat Alan Kayıtlı Üye Katılım 6 Ağu 2007 Mesajlar 1,944 @Aykun Murat Alan 20 Ocak 2009 #721 Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 gstv tekrarını veriyor.İzleyip nasıl fark yediğimizi görelim diye
Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 gstv tekrarını veriyor.İzleyip nasıl fark yediğimizi görelim diye
E Eren Aydın Kayıtlı Üye Katılım 30 Tem 2008 Mesajlar 2,906 Yaş 36 @Eren Aydın 20 Ocak 2009 #722 Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 Aykun Alan' Alıntı: gstv tekrarını veriyor.İzleyip nasıl fark yediğimizi görelim diye Genişletmek için tıkla ... Belki ilk periyodu verirler sadece
Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 Aykun Alan' Alıntı: gstv tekrarını veriyor.İzleyip nasıl fark yediğimizi görelim diye Genişletmek için tıkla ... Belki ilk periyodu verirler sadece
Yunus Taylan Kayıtlı Üye Katılım 7 Eyl 2008 Mesajlar 1,264 @Yunus Taylan 20 Ocak 2009 #723 Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 ne yapsınlar abi, yanına koyacak başka bişey mi var? böyle rezil olduğumuz maçları yayına koyuyorlar!!!!!
Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 ne yapsınlar abi, yanına koyacak başka bişey mi var? böyle rezil olduğumuz maçları yayına koyuyorlar!!!!!
S Semih Ural Kayıtlı Üye Katılım 23 Eyl 2004 Mesajlar 1,686 Yaş 43 @Semih Ural 20 Ocak 2009 #724 Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 Yenildiğimiz maçı televizyonumuzun vermesi ayıp birşey mi? Şahsen evde olsam bir kez daha neden bu kadar kötü oynadık görebilmek için oturup seyrederdim şu anda. Tek taraflı düşünmeyin bence.
Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 Yenildiğimiz maçı televizyonumuzun vermesi ayıp birşey mi? Şahsen evde olsam bir kez daha neden bu kadar kötü oynadık görebilmek için oturup seyrederdim şu anda. Tek taraflı düşünmeyin bence.
Yunus Taylan Kayıtlı Üye Katılım 7 Eyl 2008 Mesajlar 1,264 @Yunus Taylan 20 Ocak 2009 #725 Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 Semih Ural' Alıntı: Şahsen evde olsam bir kez daha neden bu kadar kötü oynadık görebilmek için oturup seyrederdim şu anda. Genişletmek için tıkla ... ondan dolayı vermiyoruz işte, yayını doldurabilmek için!
Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 Semih Ural' Alıntı: Şahsen evde olsam bir kez daha neden bu kadar kötü oynadık görebilmek için oturup seyrederdim şu anda. Genişletmek için tıkla ... ondan dolayı vermiyoruz işte, yayını doldurabilmek için!
S Safa Erülken Kayıtlı Üye Katılım 24 Ocak 2008 Mesajlar 257 Yaş 35 @Safa Erülken 20 Ocak 2009 #726 Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Maçla ilgili bir kare kaynak:www.ultraslan.com
Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Maçla ilgili bir kare kaynak:www.ultraslan.com