A Aykun Murat Alan 0 Kayıtlı Üye Katılım 6 Ağu 2007 Mesajlar 1,944 @Aykun Murat Alan 20 Ocak 2009 #721 Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 gstv tekrarını veriyor.İzleyip nasıl fark yediğimizi görelim diye
Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 gstv tekrarını veriyor.İzleyip nasıl fark yediğimizi görelim diye
E Eren Aydın 0 Kayıtlı Üye Katılım 30 Tem 2008 Mesajlar 2,906 Yaş 36 @Eren Aydın 20 Ocak 2009 #722 Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 Aykun Alan' Alıntı: gstv tekrarını veriyor.İzleyip nasıl fark yediğimizi görelim diye Genişletmek için tıkla ... Belki ilk periyodu verirler sadece
Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 Aykun Alan' Alıntı: gstv tekrarını veriyor.İzleyip nasıl fark yediğimizi görelim diye Genişletmek için tıkla ... Belki ilk periyodu verirler sadece
Yunus Taylan 0 Kayıtlı Üye Katılım 7 Eyl 2008 Mesajlar 1,264 @Yunus Taylan 20 Ocak 2009 #723 Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 ne yapsınlar abi, yanına koyacak başka bişey mi var? böyle rezil olduğumuz maçları yayına koyuyorlar!!!!!
Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 ne yapsınlar abi, yanına koyacak başka bişey mi var? böyle rezil olduğumuz maçları yayına koyuyorlar!!!!!
S Semih Ural 0 Kayıtlı Üye Katılım 23 Eyl 2004 Mesajlar 1,686 Yaş 43 @Semih Ural 20 Ocak 2009 #724 Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 Yenildiğimiz maçı televizyonumuzun vermesi ayıp birşey mi? Şahsen evde olsam bir kez daha neden bu kadar kötü oynadık görebilmek için oturup seyrederdim şu anda. Tek taraflı düşünmeyin bence.
Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 Yenildiğimiz maçı televizyonumuzun vermesi ayıp birşey mi? Şahsen evde olsam bir kez daha neden bu kadar kötü oynadık görebilmek için oturup seyrederdim şu anda. Tek taraflı düşünmeyin bence.
Yunus Taylan 0 Kayıtlı Üye Katılım 7 Eyl 2008 Mesajlar 1,264 @Yunus Taylan 20 Ocak 2009 #725 Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 Semih Ural' Alıntı: Şahsen evde olsam bir kez daha neden bu kadar kötü oynadık görebilmek için oturup seyrederdim şu anda. Genişletmek için tıkla ... ondan dolayı vermiyoruz işte, yayını doldurabilmek için!
Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 Semih Ural' Alıntı: Şahsen evde olsam bir kez daha neden bu kadar kötü oynadık görebilmek için oturup seyrederdim şu anda. Genişletmek için tıkla ... ondan dolayı vermiyoruz işte, yayını doldurabilmek için!
S Safa Erülken 0 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ocak 2008 Mesajlar 257 Yaş 35 @Safa Erülken 20 Ocak 2009 #726 Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Maçla ilgili bir kare kaynak:www.ultraslan.com
Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Maçla ilgili bir kare kaynak:www.ultraslan.com