Re: Kaptanımız Mehmet Tufan Ersöz
Galatasaray taraftarı Tufan Ersöz'e bu ünvan yakışır..
Galatasaray taraftarı Tufan Ersöz'e bu ünvan yakışır..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
GS TV de malesef ben daha 2ayım var dedi diye hatırlıyorum o program 1ay önce yapılmış olsa ?Doruk Gölbaşı' Alıntı:Arkadaşlar Kaptanımız Tufan Ersöz'ün Efes Pilsen maçıyla birlikte cezası bitiyor diye hatırlıyorum doğru değil mi? Yani Efes Pilsen maçında sahada büyük Kaptan ?
Doruk Gölbaşı' Alıntı:Arkadaşlar Kaptanımız Tufan Ersöz'ün Efes Pilsen maçıyla birlikte cezası bitiyor diye hatırlıyorum doğru değil mi? Yani Efes Pilsen maçında sahada büyük Kaptan ?
Aykut Ogut' Alıntı:Işıl ile Arda'yı bir kenara koymak lazım. onlar alt yapıdan gelmeler.
Emre Doğan' Alıntı:[quote="Aykut Ogut":1ol915bk]Işıl ile Arda'yı bir kenara koymak lazım. onlar alt yapıdan gelmeler.
Hüseyin Çıtak' Alıntı:Tufan'ın gelmesine 13 gün kaldı.
sercan yavaş' Alıntı:Cem Akdağ biraz daha fazla kullanmalı Tufan'ı.Gerçi daha 2 maç(birinde süre almadı)oynadı ama özlellikle Antalya maçında zaten kopmuş bir maçta niye Tufan'ı daha erken oyuna almadı anlayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.