Forumdaki herkezden özür dilerim, (gercekten) hic hakli cikmak istemezdim.Kimsenin ümidini yitirmek istemem ama hic ümidim yok benim, insallah cikan taraf biz oluruz tabii o ayri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Forumdaki herkezden özür dilerim, (gercekten) hic hakli cikmak istemezdim.Kimsenin ümidini yitirmek istemem ama hic ümidim yok benim, insallah cikan taraf biz oluruz tabii o ayri.
Öncelikle taraftarlık ne demek?Bırakılabilen,Arena'daki protestodan sonra bir bakanın ve ailesinin yaptığı gibi askıya alınabilen bir şey mi?Bu durumda taraftarlıgi birakalim artik.yapilan tam bir terbiyesizlik
Her macta milli takim oyuncularini yuhalamak tam bir terbiyesizlik.
Once formaya saygi.
Insallah arenaya bir daha milli mac verilmez
Lincoln´de korkmuyordu abi, yanlisin var.Volkan Demirelin kendine bakmadigi birakmis oldugu sakaldan belli zaten..Orasi bir milli arena,herkes seni izliyor..Kime ne hava atacaksa o sakalla...Lincoln haric kim senden korkar ki..
Sahi mi?Fenerbahçe'nin artık küme düştüğünü bu akşam net bir biçimde görmüş olduk.
Her şerde bir hayır vardır..
Lincoln´de korkmuyordu abi, yanlisin var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.