katılıyorum...Hakan Durusel' Alıntı:Forumlar üzerinden çok şeyler yazıldı çizildi ama hiçbiri olmadı, tutmadı..
katılıyorum...Hakan Durusel' Alıntı:Forumlar üzerinden çok şeyler yazıldı çizildi ama hiçbiri olmadı, tutmadı..
madem sos cagon'u asirdik, ki aslinda orijinali boca mi vida-dale bo aslinda, tribun kulturu ve eglencesinin besigi arjantin'den baska marslar da ithal edebilir ve uzerine soz yazabiliriz. ornegin yukaridakinden farkli olan boca de mi vida'ya. ilk aklima geleni atiyorum : durma / bu taraftar arkanda / birakmayiz yari yolda / bizim sevdamiz armaya... ben soz konusunda yaratici degilimdir, bazi melodilerin linklerini vereyim, secelim birini, hepimiz beceriksiz isek imece usulu yaratiriz artik.
boca de mi vidaBu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
ferro'nin marsiBu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
ferro - alentera siempre a los jugadoresBu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
y lacadee y lacade aslinda cok iyidir ama sadece bu videoyu buldum. racing club diye arayinca cikmadi.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
no se como voyBu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
dale dale dale bocaBu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
hadi sunlari da ekleyeyim:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
acaba ne zaman su seviyeye gelecegiz? ki cavese 3. ligdedir bilmeyenler icin.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bergutay Kızılkaya' Alıntı:yagmurda çamurda çekeriz cefa sezonun sonunda isteriz kupa kupayı alınca süreriz sefa bayragı dikeriz orta sahayasonu biraz olmadı ama
![]()
Serkan Erdogan' Alıntı:Bu sözleri cook önceleri yazmistim,ancak birkac kisi haric renkdaslarimla paylasmak bugüne nasipmis;
Oynayin ölümüne
Ugrunuza ölelim
Canimizi verelim sizeee
Oynayin ölümünee
Ezin gecin herkesi
Sampiyonluk yakisir sizee
Melodi:"Seni gördügüm zaman,hayat sanki son bulur" bestesindeki melodi,ancak o tezahuratimizda,söyleyenler bilir nefesi tüketen sekilde bitiyor hep kelimeler,yazidigim sekilde bir söyleyin aradaki nefes farkliligini daha iyi anlayacaksiniz.Umarim begenirsiniz,
Saygilar.
Helal (=Bergutay Kızılkaya' Alıntı:ne dünya umrumda şampiyonluk yolunda saldırsana cimbombom tribünler yanında ne deplasman dinleriz cefayıda çekeriz sen şampiyon olunca alayına gideriz:=)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.