Euroleague 2015-2016

İsmail Şenol'un dediğini göre EL yi Kuban kazanır ve vtb ligini cska yada kuban kazanamazsa o zaman sıkıntıya giriyormuşuz yani wild card'ı bize vermeleri gerekirmiş.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Nereye yazacağımı bilemedim. Euroleague bu sezon 16 takımlı lig usulü oynanacak. 30 maçlık bir serüvenin ardından ilk 8'e giremeyen takımlar için Avrupa macerası bitiyor mu yoksa playoff dışında kalan takımlar yollarına EuroCup'ta mı devam edecek?
 
Sanmıyorum, çünkü 30 haftalık maratonun yılın bu zamanlarına, belki mart sonuna falan biteceğini düşünürsek kalan 8 takıma bir yer kalmayacaktır.
 
Euroleague'de yılın 5'i!
Delaney, De Colo, Teo, Vesely, Bourousis.

TEO orda olmamış.

Euroleague'de yılın en iyi ikinci 5'i!
Gigi, Miller, Udoh, Randolph, Ayon









 
Komedi olmuş hakikaten, Bogdanovic yok üstelik pozisyonlara göre de seçmemişler. İlk defa yaptıkları bişey değil mantık aramak da saçma gerçi
 
Kuban ve Laboral'a saygı duyuyorum başarı olarak çünkü 30 milyon dolar harcayıp F4 yapmak başarı değil olması gerekendir.

Belki dalga geçenler olacak ama bu senenin şampiyonu Laboral Kutxa olacak bence. Fenerbahçe, Real Madrid serisinde Laso'nun akılsızlığını kullandı Udoh'u tek başına bulmasına rağmen ona göre sistem kuramadığı gibi ezeli rakibimiz olsada FB tarafından sahadan silindiler. Laboral'da Bouruosis var ve rakibe göre sistem belirleyen bir takım Laboral ayrıca böyle oynamak zorundalar çünkü kadroları gelişigüzel oynamaya müsait değil.

Bu sezon Real Madrid-Barcelona gibi takımları deplasmanda rahatça yenerek ne kadar tehlikeli olduklarını gösterdiler. FB'ye ters gelen bir yapıları olduklarını düşünüyorum ayrıca FB'yi geçtikleri anda rakip kim gelirse gelsin o enerjiyle finalde favori olurlar.
 
F4 bu kadar popülermiymiş şaşırdım.
Her geçen yıl sürekli büyüyen bir popülaritesi var normal. Adamlar sürekli genişliyor..Oralarda olmak çok önemli.
Eurocup finallerine baktım Türkiye/Fransa'dan başka sadece Belçika-İsviçre-Lüksemburg'da yayınlanmış. Oralarda Fransa'nın tekelindeki ülkeler sayılır sosyo-kültürel olarak.
 
Ben bugün basketbola doyacağımızı düşünüyorum. Teodosic looser özelliğini göstermezse cska kubanı rahat geçer. Laboral maçı için hiçbir şey diyemiyorum. Ülker kadrosu obra ile çok başka bir seviyede vessely de olacak ama laboral peri masalı yazdı bu sene bakalım neler olacak :)
 
Csk-Fener final. Fener şampiyon olur diye düşünüyorum. Tek maç olduğu için anlık olaylar farklı sonuçlara da götürebilir. Kubanın elemesini garipsemem de Laboralin elemesi benim açımdan çok ilginç olur. Fenerin bu ivmeyle bu kupayı vermesi için Fenerbahçe looserlığının devreye girmesi gerekiyor. Baya baya gülerim o zaman :)
 
Bencede Cska-FB finali göreceğiz gibi..FB'nin kadrosu ağır basıyor ayrıca Laboral de bu sezon gerçekten peri masalını yaşıyor..Bakalım bir süpriz olursa Cska-Kuban maçında olur gibi geliyor bana..
 
F4 maçlarını netten izlemek isteyenler Ace Player yükleyip, menüden Content ID kısmına aşağıdaki linklerden birini yapıştırarak Canal+ İspanya kanalından mücadeleleri HD olarak canlı izleyebilir.

770e83d3a3e26cd326574529d41544c7e32d07d8

bced6d4b19765cd883c2b1345bb74e388ca083cc

86d2617d39f0e0532ce3e2bf6fa10843b24972f
 
CSKA alır bu sene kupayı. Aynı bizim gibi bir Avrupa kupasında bu kadar kek bir final four yakaladıktan sonra bırakmazlar şampiyonluğu. Ben akşam Laboral'in galibiyetini bekliyorum. Benim gözümde bu yıl Canaria'yla birlikte ACB'nin en oturaklı takımı. Tabii ki bir Barca ve Real gibi hiçbir şey oynamadan yıldızının 18 metreden attığı üçlükle maç alamıyorlar ama bu yıl, bu takımlara göre çok daha eli yüzü düzgün bir basketbol oynuyorlar. Buraların tecrübesi de yadsınamaz bile. Canınızı sıkmayın, Ergin Ataman'ın Galatasaray'ı bu yıl her türlü Euroleague'de oynamayı hak etmiştir ve oynayacaktır. Ve merak etmeyin, loser Fenerbahçe elbette yıl da Avrupa kupası kazanamayacaktır, hele de Galatasaray'ın kazandığı sezonda. Fener büyük yaveri Murat'ın parasıyla belki yazın free agent'tan Lebron'u kapatırsa Avrupa kupası alabilir, belki...
 

Üst