Birincisi takım /kimya önemi bir kez daha ortaya çıktı geçen yıla göre düşen bütçeleri burun kıvırılan antiç, dixon,sloukas, datome (ki kesinlikle katılmadım) kapalı kutu Udoh ile..Bjelica goudlock emir i arar vasat kadro kötü kadro filan yazılmış sezon başı.... Takim / kimya ...bunu da avrupada en iyi yapan koç Obradoviç...net avrupa nın en iyisi...oyuncuları maç seçebilir ancak adam her maça her rakibe aynı ciddiyetle bakıyor..boşuna 3 ayrı takımla bu kupayı kaldırmamış...14 kez F4 ü boşa görmemiş. Vesely siz hem de Real i süpürmeleri daha anlamlı. Real de Bourisis Slaughter gibi uzunları bırakıp yerine kimi koysak bizdeki kısalar ile iş yaparlar tavrı bir taraflarında patladı...Koçluğu da sıradanlaştırıp vasat Laso ile devam etmeleri de bir taraflarında patladı...geçen yıl ev sahibi olmasaları sezon sonu uzunları sepetlemeri..dötleri kalmıştı..igünlük performansların öne çıktığı bir ortam F4 bu sebeple ne FB ne CSKA nın finali bence banko.
CSKA Barca ile oynayacak gibi duruyor hiçte garantisi yok. Laboral de çok ters bir takım...sezon başından beri kimse şans vermedi OAKA bastılar Pana ya..tarihinde kaç defa süpürülmüş PANA bilmiyorum hiç görmedim..