Paran olacak alacaksın De Colo'yu keyifle izleyeceksin.
Şüphesiz kıtanın en kaliteli ve en iyi basketbolcususu...
Şüphesiz kıtanın en kaliteli ve en iyi basketbolcususu...
Fener bu maçı kazanarak şampiyon oldu. Csk maçında bu kadar zorlanacaklarını sanmıyorum. Obradovic bugün iyi yönetemedi takımı bence. Türk takımı görünce şov yapan Bourosis gene çoştu
Pazar 9daMaç ne zaman?
Ligin en iyi yerlisi Melih veya Barış mı? . Ben katılmıyorum buna hangi oyuncu iyiyse o oynar. Seneye biz de Elde oynarken gerekirse 8 yabancıyla götüreceğiz maçı. Göksenin ve Sinanın oynamadığı maçlar olacak belki de transferlere göre. Bir de bu bütçe işi konusu başarıyı azaltmıyor. O mantıkla gidersek işimiz çok zor bana kalırsa F4 yapmak bir kupa kazanmak her türlü başarıdır. Eurocupı kazanırken bizde inanılmaz düşük paralarla kazanmadık, karşımızdaki Strasbourg kadar da Canaria kadar da hatta fazla bütçemiz vardır herhalde. Tıpkı Fener gibi bütçesi bizi aşan 4 5 takım vardı ama bu başarısız olduğumuz ya da oldukları anlamına gelmiyor. F8e çıkıp elenseler normal derim ama şu ortamda başarısız demek biraz takım romantizmine kaçıyor. İnşallah bizde bir gün final oynar o kupayı alırız. Bu söylediklerim Laboralin bana kalırsa en büyük başarıyı gösterdiği gerçeğini de değiştirmiyor tabi. Başarı değersizleştirme Fenerliler de yapıyor bizimkiler de. Halbuki bu başarıları görüp daha büyük hedefler koyma yolunda gitsek imrenilen takım olsak daha iyi olur.Final Four yarıfinalinde, 45 dakika 9 yabancıyla oynayıp ligin en iyi yerlilerinden birkaçına hiç süre vermeyen, milli takıma ve bayrağımıza yaptığı katkılar bitmek bilmeyen Obradovic'in, Euroleague'in en pahalı ikinci takımı Fenerbahçe'sini, büyük kadro Laboral karşısında taraftar ve hakem desteğini de arkalarına alarak elde ettikleri galibiyetten dolayı kutluyor, aynı Fenerbahçe gibi bir final oynayıp kaybetmelerini diliyorum.