2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Beyefendi size Galatasaraylı olduğumu ispat etmek zorunda değilim.
En az yaşın kadar GS maçına gitmişliğim vardır benim.
Sizin Galatasaraylı olduğunuz da kesin değil bence.
Ayrıca benim yorumlarımı herkes beğeniyor.
Sizin yorumlarınız beğenilmiyorsa bu benim sorunum değil.😂
Lütfen cevap vermeyiniz bana.
Benim beğeni umrumda mi sence ama senin için önemli demek 2 hesap daha açıp mesajlarını beğendiğine göre.
Galatasarayli biri sürekli fener övmez hatta bunu galatasaray forumunda hiç yapmaz. Hangi branşa yaziyorsaniz sürekli bir feneri ovme mesajlarınız var. Erkek voleybolunda aynı burada aynı fener vakifbanka elenir gelip burada vakifbanki gömüyorsunuz bu nasıl bir sevgidir fenere. Fener parayla f4'u getirir ve elenir gelip burada muhalefet yapıyorsunuz. Sonra da galatasayliyim diye milleti trollemeye çalışıyorsunuz.

Eveeeeet.... Daha sezonun başında "Bu takım çok iyi iş yapar" demiştim. Bu gün itibarı ile çok keyifliyim. O kadar keyifliyim ki, içerideki ve dışarıdaki troller bile bu keyfimi bozamaz. Ben ve benim gibi belli sayıdaki forum üyeleri, istikrarlı bir şekilde söylediklerinin arkasında dururken, bu alanda bilgisi sınırlı bir grup arkadaş, sadece duydukları yada kamuoyundaki manipülasyon nedeni ile sürekli gelgitler yaşamış. bu nedenle de hak edilmediği halde, takımımızı ve oyuncularımızı gereksiz ve sert şekilde eleştirmişlerdi. Bunu da hayatın doğal akışı içerisinde kabul edilebilir buluyorum. Ancaaaak geçmişte sınırları da zorlayarak, daha yakın geçmişte bazı oyuncularımızı aşağılamaya kadar varacak şekilde yerden yere vurmaya çalışanların, ben de demiştim diyerek çabalarını izliyorum ve buna çok gülüyor ve daha da keyifleniyorum. Buna rağmen endişe duyuyorum ve nedenini aşağıda son kısımda yazıyorum. Takım performansına gelince;

Ercan Göktepe isimli arkadaş, benim ilk devredeki Fener'i burada zorladık yorumumu da, mealen ama eksik alıntılayarak yorum yapmış ve aslında spor değil skor yorumuna soyunmuş, ancak yorumumun kalan kısmını ve eleştirilerimi hiç dikkate almamış. İlk devredeki maçta, belli noktaya kadar kafa kafaya oynadığımızı ve zorladığımızı hala savunuyorum ancak o maçtaki eleştirilerimde de belirttiğim üzere, özellikle Vargas ve Ana Cristina'nın olağanüstü servis dominasyonu ve buna tam olarak hazılanamamış olmanın dezavantajı ve yine özellikle mücadele ile kazandığımız sayılar sonrası, servislerde sayı ve topu yeniden rakibe hediye etmemiz sonucunda 3-0 kaybetmiştik. Devam eden süreçte, bu hatalardan ders alınmış. Bugünkü oyun ve sonuç, o günkü görüş ve eleştirilerimi de doğrular niteliktedir.

Yine yorumlarımı okuyanlar, özellikle ligin ilk devresinde, çok kötü servis karşılamamıza rağmen iyi hücum ettiğimizi, birçoklarının iddialarının aksine, iyi karşılama iyi hücum şablonu dışında, çok sıra dışı bir şekilde kötü karşılama iyi hücum performansı ile oynadığımızı ve aslında bunun neredeyse araştırma konusu olabileceğini yazmıştım. Hiç şüphesiz, bu kurgudaki bir başka dezavantaj ise, Halil Şentürk arkadaşımla da tartıştığımız servislerimizde yaptığımız yüksek hata oranı idi. Toplam servislerde çok yüksek hata ve buna karşılık extra alınan birkaç ace, aslında takımı düşüren bir başka faktör idi ve bu konuda çok fazla şey beklediğimiz Alexia ve İlkin gibi oyuncuların bu alandaki attıkları servislere oranla, görece düşük başarısını da eleştirmiş hatta İlkin'in, servis esnasında parmakta top çevirmesinden oluşan konsantrasyon kaybını bir an önce sonlandırması gerektiğini yazmıştım. Riskli servislerde, elbette biraz daha fazla hata beklenmesi doğal ama hata sayısının ace'a oranı yüksek yada rakibi zorlayıcı servis oranı, hata sayısına göre düşük olunca, bu da takımı düşürür ve rakibe avantaj kazandırır.

2. yarıdan itibaren, bugünkü maça kadar gelen sürece bakacak olursak, iyi olan takım savunması daha da oturmuş, bıcırık Eylül, her geçen gün göz kamaştıran bir performans sergilemiş, servis karşılama her geçen gün daha da iyiye gitmiş, ilk yarıda neredeyse bench'de çürütülen Ayçin, 2. devre ile birlikte katkı vermeye başlamış, Alexia'nın, çok riskli servislerini biraz yumuşatması ile daha da katkı veren bir etkili servis turlarına ulaşmış, İlkin, Ayçin, Bongaerts ve Dangubic hiç tartışmasız rakibi çok bozan servis turları yakalamış yani ilk yarıdaki eksiklik ve hatalardan dersler çıkarılarak, çok bütünsel bir takım oluşmuş. Sağlam savunmaya, köşelerin etkin hücumları eklenince, çok keyif veren bir takım ortaya çıkmış. Oynayan da, izleyen de müthiş keyif alıyor. Birçoklarının tezinin aksine, bu oyun, sadece boy ile oynanmıyor. Hep söylediğim gibi, boy'un yanısıra konumlanma, sürat, teknik ve zamanlama temel faktörlerdir. İlkin, bugün Vargas'ı defalarca bloklayarak ve sergilediği muazzam hücum performansıyla bunu net bir şekilde ortaya koydu. Defans katkısını hiç saymıyorum bile...

İlkin demişken, ben yazmaktan yoruldum, o ise kafalarına vurmaktan yorulmadı. İlkin sakatlandı, çöp dediler. Sahalara geri döndü, yerli smaçör sayı rekorunu kırdı. Yetmemiş, ardından son derece doğal bir şekilde 3 sene önceki bir söyleşideki milli takım oyuncuları ile ilgili samimi düşüncesini ifade etti diye 2 sene sonra ırkçı ve faşist diye linçlendi. Yetmemiş, Milli takımda sakatlandı. Doğru yada yanlış, Santarelli son ana kadar bırakmak istemediği için Torpilli ilan edildi. Bu da yetmedi, şimdi de troller, kendi amaçlarına alet etmeye çalışarak, pankart tuttuydu tutmadıydı diyerek, kaptanımızı hedef göstermeye kalkıyorlar. Yüzsüzlükte ve ağlaklıkta sınır tanımıyorlar. Ülkenin sinir uçları gergin ve endişe duyuyoruz. Bu nedenle de, ne voleybol nede başka bir konuda birşey söylemek yada yazmak bile insanın içinden gelmezken, hedef göstermek de neyin nesi? En azından Galatasaray sayfalarında buna nasıl izin veriliyor anlaşılır gibi değil....Umarım bu rezillik, bu sayfalara taşınmaz...

Beğenilir yada beğenilmez... İlkin, ülkenin son yıllarda yetiştirdiği en iyi smaçörlerinden birisi hatta an itibarı ile en iyisidir. Sosyal bir varlık olarak, spor, siyaset, moda, eğlence ve her konuda, hakaret veya aşağılama olmadığı sürece fikir beyan edilebilir. O aynı zamanda artık milli takıma yükselmiş bir rol model. Öküz altında buzağı arayarak, hem camiamıza hem de milli takımımıza zarar verme girişiminde bulunan bu hadsizler ne yaptıklarının ya farkında değiller yada bilerek yapıyorlar.

1. devredeki tüm eksiklik ve hataları belirleyerek bunlara önlem alıp takımı bugüne kadar taşıyan, başta Bigarelli olmak üzere tüm teknik heyeti canı gönülden kutlar, yine başta pırıl pırıl ışıldayan ve bize bugünü yaşatan Kaptan İlkin Aydın ve tüm takım oyuncularını teker teker gözlerinden öperim. Maç sonunda, seyirci tarafından hep bir ağızdan söylenen Fener Ağlama şarkısı hoşluk yarattı. O da seyircimiz yok, seyirci gelmiyor diyenlere ithaf olunmuş gibiydi.

Şu saaten sonra ne olursa olsun, hangi sonuçlar alınırsa alınsın, teşekkürler Galatasaray Daikin....

Sene başında uzelac'i bir şekilde alsaymisiz şampiyonluk gelebilirmiş bu sene. Çok büyük fırsat varmış ne fener ne de diğer takımlarda o şampiyon yenilmez takım imajından çok uzaklar. Uzelac ilkin dangubic üçlüsünü kurmuş olsaydık şampiyonluk icin ciddi bir şansımız olurmuş. Bir daha zor gelir böyle bir sezon.

Uzelac Türkiye haberleri çıkınca bize gelecek diye çok heyecanlanmıştım.Keşke bize gelseydi.İlkin Uzelac felaket ikili olurdu.Umarım Lukasik 2023 mt döneminde ki gibi gelir.O Lukasik gelirse Uzelac katkısı verir ama bu yıl İmoco da belki de az süre aldığı için çok da iyi değil umarım 2023 Lukasik'i olarak gelir seneye.

Uzelac GS seviyesinde bir oyuncu değil.
Ayrıca istikrarlı bir oyuncu da değil.
Cazaute seviyesinde oyuncu gelmeli GS’ye ki başarı gelebilsin.
Voleybol bilmeden yapılan bu yorumu doğal karşılıyorum.
GS vasata alışmaz.
Ayrıca ben erkek voleybolda fbyi falan övmedim. Sadece Zaytsev yerine Ngapeth gelseydi Kupa Volley’i biz alırdık dedim.
Yorumlarınız beğenilmiyor,çünkü voleybol bilmiyorsunuz.
Uzelac ile GS şampiyon falan olamazdı.
20 yaşında ve gelecekte sırbistan milli takımının as smaçörü olacak kıza vasat ve galatasaray seviyesinde değil yorumu mu gördüm ben. Birde voleybol uzmanıyım diye dolaşıyor bu forumda trol arkadaş.

Uzelac madem bu kadar iyi ise neden Milano,İmoco ve VB gibi takımlar teklif yapmadı acaba?
Tahmini bir projeksiyon ile voleybolda rasyonel yorum yapılmaz.
Uzelac GS seviyesinde değil.
Ben Cazaute diyorum,sen Uzelac diyorsun.

Son düzenleme:
5.5 yıl sonra yenebilmisiz, bu da bizim ayıbımız olsun; seneye dedigim gibi artan bütçelerle ve artık yapılsın SALONUMUZLA gercek ayarlarimiza donmeliyiz...
Bu dedikleriniz olmalı ama olmaz. Salon da yapılmayacağı için geliri de olmaz. Böyle 5 yılda bir derbi kazanmaya devam ederiz.
Kızlara ve özellikle kaptana büyük saygılar…
Bütçe gelecek sene artacak ama bütçe artışı kadro kalitemizde bariz bir yükseliş sağlamadı. Seneye lig daha zor bütçeler bizde artıyor ama rakiplerde de artıyor. Zor her şey keşke dedikleriniz olsa tabi.

Uzelac madem bu kadar iyi ise neden Milano,İmoco ve VB gibi takımlar teklif yapmadı acaba?
Tahmini bir projeksiyon ile voleybolda rasyonel yorum yapılmaz.
Uzelac GS seviyesinde değil.
Voleybol bilmediğini ispat ettin.
Ben Cazaute diyorum,sen Uzelac diyorsun.😂
Ayrıca -de bağlacı ayrı yazılır. Lütfen Türkçe yazım kurallarına dikkat edelim.
O kadar anlamıyorsun ki ne voleyboldan ne de spordan. Genç ve potansiyel bir oyuncuyu vakıf ya da diğer takımlar neden alsın zaten kadroları dolu smaçör pozisyonunda. Oynayıp gelişmeye ihtiyaç duyan bir oyuncu neden gitsin oraya kendini bir alt seviye takımlarda gösterip sıçrama yapmayı hedefler her genç oyuncu.
Diğer hesaplarından beğeni atmıyorsun yorumlarına ne oldu korktun mu açığa çıktı diye.

Genç ve potansiyelli olduğu için VB Markova’yı aldı,fb ise Arina ve Ana Cristina’yı aldı.
Yani yüksek bütçeli takımlar genç oyuncu transfer etmez diye bir durum yok.
Yine beni haklı çıkaran bir yorum yazmışsın,teşekkürler.

Son düzenleme:
Genç ve potansiyelli olduğu için VB Markova’yı aldı,fb ise Arina ve Ana Cristina’yı aldı.
Yani yüksek bütçeli takımlar genç oyuncu transfer etmez diye bir durum yok.
Yine beni haklı çıkaran bir yorum yazmışsın,teşekkürler.😂
Bence sen ne voleyboldan ne spordan anlıyorsun.
Yazdığın senaryoya da sadece kendin inanıyorsun ayrıca. Benim tek hesabım budur.
Dikkat çekmeye çalışma lütfen.
Kendin yazıyorsun zaten hem vakıfbank hem de fenerin smaçör bölgesi dolu işte uzelac niye oralara gitsin. Markova transferi ocak ayından belliydi fenerin zaten 3 yıllık yatırımı var. Yedekte oturmak için mi gidecek vakıfa ya da fenere. Bu kadar cahil olur mu insan bir spor dalında. Benim voleybolda uzmanım diye bir iddiam yok ama sen biliyorum diye geçiniyorsun bir şey bildiğin yok anca trollük yaparsın forumda. 3 tane de hesap açmışsın kendi kendine eğleniyorsun.

Uzelac gelseydi GS şampiyon falan olamazdı.
Ligde zaten yabancı sınırı var.
Uzelac gelseydi,Dangubic yedek olurdu o zaman.
Uzelac Sırbistan milli takımında bile düzenli oynayamıyor. Bu oyuncu GS’ye nasıl seviye atlatsın.

Son düzenleme:
Beyefendi benim tek hesabım budur.
Smaçör konusunda haksız çıkınca hemen senin şu kadar hesabın var diye senaryo yazıyorsunuz.
Size kimse voleybolda uzmansınız demiyor ki zaten.😂
Uzelac gelseydi GS şampiyon falan olamazdı.
Ligde zaten yabancı sınırı var.
Uzelac gelseydi,Dangubic yedek olurdu o zaman.
Uzelac Sırbistan milli takımında bile düzenli oynayamıyor. Bu oyuncu GS’ye nasıl seviye atlatsın.
Voleybol bilmiyorsun diye düşünüyorum.
Rotasyon kavramını bilmeyen oyuncuların beraber oynayacağı formasyonları bilmeyen adamla burada uzmanım diye geçiniyor. 3 hesapla kendi mesajlarını beğenen adama yakışır bir mesaj oldu.

Sene başında uzelac'i bir şekilde alsaymisiz şampiyonluk gelebilirmiş bu sene. Çok büyük fırsat varmış ne fener ne de diğer takımlarda o şampiyon yenilmez takım imajından çok uzaklar. Uzelac ilkin dangubic üçlüsünü kurmuş olsaydık şampiyonluk icin ciddi bir şansımız olurmuş. Bir daha zor gelir böyle bir sezon.
Sevgili Çağrı,
Bu son derece güzel bir tespit. Biliyoruz ki, belli maçların belli anlarında, yada belli maçlarda İlkin yada Dangubic aksadı. Güvenilir, formda oyuncu sıkıntısından, ya çok az yada hemen hemen hiç rotasyona girmediler. Zeren gibi yeni bir takımda bu performansı gösteren, sistem dışı toplarda bile iyi hücum yapabilen, ön turda ve hatta 6 numarada fayda sağlayacak Uzelac gibi bir oyuncu bu sıralamayı değiştirebilirdi. En azından Şampiyonlar ligi garantiye alınabilirdi.
Sen üstün! voleybol bilgisine sahip! trolleri kafana takma. Bunlar aykırılıkları ile beslenmeye çalışan maksatlı kişilerdir. Bunlara sorarsan, Lukasik de çöp, İlkin de çöp, Dangubic de çöp, Alexia da sıçrayamayan ve plase atan çöp hele Timmerman blok yapamayan çöp ama Timmerman yası tutuyor görünüyorlar.
Yeni sezonda herşeye rağmen (ön sözleşme imzalamış olsa bile) Dangubic ikna edilebilirse (ki takımda mutlu görünüyor) üzerine Lukasik ile yine de iyi bir hücum gücü oluşturulabilir. Üstün! voleybol bilgisine sahip olanlar!, tabii ki Uzelac da Lukasik de çöp diyecek. Hiç kulak asma. Birçoğumuz, kimin ne olduğunun farkındadır. Harcadığın zamana yazık.

Sevgili Çağrı,
Bu son derece güzel bir tespit. Biliyoruz ki, belli maçların belli anlarında, yada belli maçlarda İlkin yada Dangubic aksadı. Güvenilir, formda oyuncu sıkıntısından, ya çok az yada hemen hemen hiç rotasyona girmediler. Zeren gibi yeni bir takımda bu performansı gösteren, sistem dışı toplarda bile iyi hücum yapabilen, ön turda ve hatta 6 numarada fayda sağlayacak Uzelac gibi bir oyuncu bu sıralamayı değiştirebilirdi. En azından Şampiyonlar ligi garantiye alınabilirdi.
Sen üstün! voleybol bilgisine sahip! trolleri kafana takma. Bunlar aykırılıkları ile beslenmeye çalışan maksatlı kişilerdir. Bunlara sorarsan, Lukasik de çöp, İlkin de çöp, Dangubic de çöp, Alexia da sıçrayamayan ve plase atan çöp hele Timmerman blok yapamayan çöp ama Timmerman yası tutuyor görünüyorlar.
Yeni sezonda herşeye rağmen (ön sözleşme imzalamış olsa bile) Dangubic ikna edilebilirse (ki takımda mutlu görünüyor) üzerine Lukasik ile yine de iyi bir hücum gücü oluşturulabilir. Üstün! voleybol bilgisine sahip olanlar!, tabii ki Uzelac da Lukasik de çöp diyecek. Hiç kulak asma. Birçoğumuz, kimin ne olduğunun farkındadır. Harcadığın zamana yazık.
Geçen sene ki hata uzelac'ı alamamaktı bu sene ki hata bence katarina'yı kadroda tutamamak gibi geliyor bana. Katarina özellikle tam tutkal görevi gören takımda önemli bir role sahipti. Onun gibi savunma ve manşeti iyi yapan oyuncu bulmak zor yanına uzelac gibi skor potansiyeli yüksek bir oyuncu ile tamamlamak takıma seviye atlatırdı.

Uzelac’ın bu seneki maçlarını ben de izledim.
Bahsedildiği kadar iyi bir performansı yoktu.
Özellikle büyük maçlarda performansı düşüktü.
Lukasik çok daha doğru transfer.
Uzelac takıma seviye atlatmazdı.

Uzelac’ın bu seneki maçlarını ben de izledim.
Bahsedildiği kadar iyi bir performansı yoktu.
Özellikle büyük maçlarda performansı düşüktü.
Lukasik çok daha doğru transfer.
Uzelac takıma seviye atlatmazdı.
Trolcuk senin görüşlerinin önemi yok. Sana ayrılan sürenin sonuna geldin. Git diğer hesaplarinla mesajlarını beğenmeye başla o kadar mesaj attın eksik kaldı onlarda ki beğeniler.