#13 Stephane Lasme

CjowaqoWsAAUbsi.jpg
 
Reis,bu sene tek başına çok hırpalandı.Hep kendisinden 10 cm uzun oyuncularla mücadele etmek zorunda kalıyor.Eline,emeğine ve yüreğine sağlık lasme. nam-ı diğer gabonlu canavar.çok seviliyorsun.
 
Sezon boyunca neredeyse tek başına savaştığın pota altında inanılmaz oynadın. Emeğine ve yüreğine sağlık.

İnşallah da bir sene daha bizimle kalacaksın Gabon Beast!
 
Karakterine,yüreğine,ciğerine sağlık.O güzel karakterli sevdiğimiz müthiş insan joey dorsey gidince tek kaldın james oynayamadı caleb öldü galiba ama sen hep savaştın hep mücadele ettin.Yürüyedur.
 
Sezon başında pahalı filan diyordum ama yarın gelip cüzdanımı boşaltsa laf etmem. Arroyo dan sonra beni ikinci mors eden oyuncu oldu, çok mutluyum :D
 
Teşekürler Gabon Aslanı, savaşçılığın, mücadelen, tüm sezon tek başına pota altında koyduğun yürek, herşey için helal olsun, inşallah kalırsın...
 
Lasme > Udoh Vesely. . Fanatizmle söylemiyorum ama her maç bu ikisini poster de etti üzerlerinden yoklarmış gibi sayı da attı, ribaund da aldı. Adam dişine göre oyuncularla oynayınca bi başka oynuyor. Zoru sevmesi bize çok yaradı bu sezon.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Teşekkürler koca yürekli aslan. Gerekirse sahadan hiç çıkmadın, saha kenarında kustun, sakat sakat oynadın ama biz hiç üzmedin. Teşekkürler.
 

Üst