#13 Stephane Lasme

Gerçek tek pivotumuz, oynadığı her zaman büyük katkı veriyor. Rakip uzunlarla, zaman zaman kendisine oranla çok daha geniş oyuncularla, hem de tek başına mücadele ediyor. ama her maçta yaşadığı faul problemi tedirgin ediyor bizleri.

Faul problemine karşı kendini biraz korumaya alsa her şey çok daha güzel olacak..
 
Takımın son maçlarda belki yıldızı değil ama takıma sahip çıkması ve mücadele etmesi gerçekten çok güzel. Belki arkasında kendini yedekleyebilecek gerçek bir 5 numara olsa, daha iyi savunma yapacak ve erken faul problemine girmeyecek.
 
http://www.sporx.com/galatasaraya-lasmeden-sok-SXHBQ534335SXQ

Haber ne kadar dogru bilemiyorum ama bu yönetim varken herşey mümkün .. Umarim erkek basketbol takımınıda hiç etmez dursun özbek yönetimi !!!

Haberdeki bilgilerin bir kısmı doğrudur belki ama haber temel olarak masa başında üretilmiş ve hiç de iyi niyetli olmayan bir haber haberi şöyle yapsalar anlarım "kadın şubesinde olduğu gibi erkek şubesinde de oyuncuların paraları ödenmıyor bazı oyuncular konu ile ilgili klübe birkaç kez ihtar çekti" .Ama haber bambaşka Şimdi ödeme sorunu varsa sırf Lasme için değildir muhtemelen tek ihtarname yollayan da Lasme değildir ,Neden takımın en önemli oyuncusunu özellikle manşete taşıyorsun Üst üste ihtar çekmek nedir kurşun falan mı sıkıyorsun ? Olsa olsa birkaç farklı odeme için ayrı ayrı ihtar çekmiştir.Bu kadar ajite bir dili uygunsuz yerde neden kullanmışlar Zaten Lasmenin seneye gideceği konuşuluyor cümlesi klasik bunu buraya biz koyduk cümlesi konuşan falan yoktur varsa da kim olduğu belli değildir neden böyle birseyı habere ekleme gereği duymuşlar

Ayrıca ağır komplo teorisi olacak ama haberin sonuna geçmiş dönemde işten çıkarılanlar hala tazminat alamadı gibi birşey de eklenmiş mafya filimlerinde tetiği ceken tetiği cektireni bildiren bir ipucu bırakır ya da verir ya öyle birşey mi diye aklıma geldi bir anda
 
Bu haberler ve buna benzer haberler daha çok çıkacağı kanaatindeyim. Taraftar bu yönetimin gitmesini istemesinin nedeni başarısızlık ve yapılan hatalar; Ancak bazı kimseler ise bu yönetimin gitmesini istemesinin nedeni ( Her fırsatta ve her yerde yazacağım) geçmiş yılları incelenmesini istemeyenler. Bu gün başkan yabancı firma ile anlaşılacağını divan toplantısında söylemiş. Başkanın açıklamalarında sitemiz de yer almakta. Bu yönetim çok hatalar yaptı; Ancak bu denetimin sonuçları bu hatalardan dana önemli bana göre. Son 15 yıla baktığınızda kaç milyar dolar gittiğini göreceksiniz.
 
Kasıtlı bir haber olduğu çok açık. Baştan sona yorumlarla dolu ayrıca böyle bir sorun olsa duyardık. İçim rahat sizin de rahat olsun bence. Lasme bir açıklama yapar adını ilk defa duyduğumuz birinin ipiyle kuyuya inmeyelim
 
Maksatlı haberse vakit kaybetmeden, haber yabancı basına çıkmadan yalanlanması lazım. Twitter'dan veya resmi siteden bir açıklama yapmak zor olmasa gerek?..
 
Ücretlerin %60 ı Odeabank tarafından ödeniyor zaten geciken paralar büyük paralar değil. Loydun alamadığı parası da bir futbolcunun maç başı ücreti. Lasme olayı da tam net değil,önemli bir sorun olmadığı ortada tabi ama keşke hiç böyle sorunlar olmasa
 
Bu ahı gitmiş vahı kalmış futbol takımına yılda 75 milyon euro maaş öyle ya da böyle ödeyebiliyor.Canını dişine takarak mücadele eden diğer şubelere para ödememek için her türlü rezilliği yapıyorlar..
 
Arkadaşlar bu yönetim kötü olabilir; ancak hiçbir kimse böyle bir hata yapmaz. Takım hem Avrupa da hem de Türkiye de şampiyonluğa gidiyor. Futbol da bu kadar kötüyken, taraftar istifa diye bağırırken yapmazlar. Diğer branşların parasını ödemezler erkek takımının parasını öderler. Bu yüzden gecikme olmuş olabilir; ihtar da çekilmiş olabilir; ancak paraları ödemişlerdir. Kusura bakmayın ama ödememek için ancak aklı dengesini kaybetmiş olmalı tüm yönetimin
 
Erkek takımında büyük bir ödeme sorunu yok, geçtiğimiz yıllarda yaşanan kötü olayların ardından bu yıl herşey çok daha dikkatli ve özenli yapılıyor maaşlar konusunda. İhtar olayı ve o haber gerçekleri yansıtmıyor. Zaten içeriği okuduğunuz zaman art niyetle yazılmış bir haber olduğunu anlamanız çok kolay. Şu günlerde basının bu tarz karalama haberlerine inanmayın lütfen..
 
İnşallah ama malesef o kadar kötü tecrübelerimiz var ki yarın başka bir haber çıksa yoktur öyle bişey diyememek adamın canını sıkıyor.
 

Üst