Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker
Silindi.
Silindi.
Şamil, bu kadar olayın üstüne Fener´in sahası kapanır, ama o kurul toplanana kadar sezon bitmiş olur. Yani gelecek sezon evindeki ilk maçı seyircisiz oynar Fener Ülker. Bu da çok adilane bir karar olur!Şamil Turançiftçi' Alıntı:Sahanın kapanmasından bahsediyodu yorumcular Yürek varsa o federasyonda kapatırlar ama nerde ne zaman hakedene hakettiği gibi davrandılarki.
Şamil, bu kadar olayın üstüne Fener´in sahası kapanır, ama o kurul toplanana kadar sezon bitmiş olur. Yani gelecek sezon evindeki ilk maçı seyircisiz oynar Fener Ülker. Bu da çok adilane bir karar olur![/quote:16vqdim3]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Şamil Turançiftçi":16vqdim3]Sahanın kapanmasından bahsediyodu yorumcular Yürek varsa o federasyonda kapatırlar ama nerde ne zaman hakedene hakettiği gibi davrandılarki.
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Üç anonsta seyircisiz oynama cezası geliyor, bugün iki anons yapıldı ve maçtan sonra sahaya ve Efes seyircisine şişler yağdı. Ceza ne olacak bakalım?
Aynı olaylar Şahenk'te olsa polislerin çok daha ağır müdahale edeceğini kestirmek hiç de güç değil. Seneye neler çekeceğiz bakalım?
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Bayan takımı playoff final serisinde Ahmet Önder abi bilir yanımızdaki bi bayan sahaya su şişesi attı başka atılan birşey yok koskoca salonda, Polis hemen aldı arkadaşımızı, bakıyorum şimdi dünkü maça sahayı suladılar resmen varmı Polis'in aldığı herhangi bir kişi yok, varmı bi yaptırım yok ben Emniyetin tarafsızlğına inanmıyorum Spor da salonlarda, statlarda görev alan polisler taraflı davranıyorlar bu durumda aldıkları maaşın hakkını verdiklerinide düşünmüyorum işlerini layıkıyla yaptıklarını düşünmüyorum.