2008-2009 TBL Şampiyonu Efes Pilsen

Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker

Maçla ilgili birşeyler yazmak isteyen buyursun.

Başka "gereksiz" forumlardan konuşmak isteyenleri başka platforma alalım.

Kilit Bootsy Thornton. O iyi oynadığı sürece sorun yok. Bir şekilde kendi atmasada attırıyor. Ama kötü oynadığı maçlarıda gördük.

Hoş 165 dakikanın 125 dakikasında Efes'in kontrolündeydi herşey.

fenere verilen cezayı cok buluyorum !!!

Ceza 3. maç için açıklandı, sakin... Gerçi 4 maç içinde olanı taş çatlasa 10 bin olur.

Halil İbrahim' Alıntı:
fülker ne ceza alır? geçmiş yıllarda daha beter yaptıkları çirkefliklere 10 milyar para cezası geldiğine göre dünkü çirkefliklerinden dolayı da fazla bir ceza alacaklarını düşünmüyorum. fenerasyonda fülker tarafında olduğuna göre biz 4-5 yıl daha kayrılmış fülkerli finaller izleriz

yanılmadım

Acayip bir final serisi oluyor. Kimse tahmin edemezdi heralde, iki takımın kendi sahalarında oynayacağı maçları kaybedip, deplasmanda kazanacaklarını.

Efes Pilsen, 10 bin kişinin önünde gerçekten çok iyi mücadele etti. Önceki maçta maçın başlamasıyla öne fırlayıp, rakibinin sadece bir kere öne geçmesine izin verdi.

Seri 2-0 olduğunda herkes Ergin Ataman' a yüklenmişti, belki hala yüklenenler var, ama o bence doğruları yapmıştı. Nereden bilsin, oyuncuların ribauntları alamayıp, topu oyuna sokamayacaklarını.

Seride Thornton, ön planda gibi görünüyor, gerçekten başarılı, ama asıl görevi Charles Smith yapıyor. Oyunun her alanında var.

Efes Pilsen, Fenerbahçe' nin üstünlüğüne son vermek istiyorsa bu iki maçı kazanmalı. Böyle moralsiz Fenerbahçe' yi bir daha bulamaz. Aslında sadece şampiyonluk için değil, gelecek sezonlarda da var olabilmek için bu maçları kazanmak zorunda.

5 inci maça gitmeyi düşünüyordum ancak efeslilere bile 45 lira bilet olur mu arkadaş......

sandalye1.jpg

Şaşırdık mı?

Güzel oldu güzel, güzel maçlar oluyor, Fb'nin kendi seyircisi önünde yenilmesi ise ayrıca hoşuma gitti.
Maça gelince Ender'i durdurdukları sürece Efes şampiyon olur.

O kötü sözü herkes duydu zaten. Maçı anlatan Mustafa İyi, maç sırasında mikrofonları kısın diye uyarı yaptı. Bu da duyuldu.

Maç sıkıcı bir hale büründü. Savunmalar yine ön planda. İkinci periyotta faullerin sıklığı maçı böldü. Umarım ikinci yarı daha iyi maç olur.

Efes Pilsen Ender Aslan ve bizim maçların yıldızı Charles Smith´den ne kadar az yararlanırsa, kazanma şansı o oranda artar.

haha Aziz çıldırdı :)

11 Milyar ceza bekliyorum bu seferde :)

Eğer Solomon Mirsad Rasim diskalifiye edilmezse bu federasyonun diyorum gerisini siz tamamlayın.