2008-2009 TBL Şampiyonu Efes Pilsen

Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker

Hazımsız kanaryalar daha çok şişe atarlar bu kafayla,, bunlardan sonra da o federasyon hala fenerbahçe taraftarını salona alırsa ve oyuncu görünümlü bazı amazon kaçkınlarını parkeye sürme izni verirse söylenecek bir şey bulamıyorum.. Efesin şampiyonluğu hayırlı olsun..

Rasim Mirsad cok güzel dellendi :) :)

Cıldırın Cıldırın ne güzelde oluyor ohh ohh ....

Söyle fener söyle,söyle ne oldu

İlahi rasim Komik velet seni

Ohaaaaaaa.Bunlar kendilerini ne sanıyorlar.Mirsad'la Rasim siz kimsiniz?O masalarını tekmelediğiniz fedarasyonun hakemleri sizin tarafınızda olunca gıkınız çıkmıyor ama.Bu kadarına da pes doğrusu.Fenerbahçe'ye şöyle sağlam bir ceza verilmeli.8-10 maç sahası kapatılmalı.Rasim ve Mirsad'ın mümkünse basket hayatı bitmeli.Bu kadar da olmaz gerçekten.

Mirsad rasim böyle terbiyesiz herifler nasıl sporcu olmuş
Rasim efendi masayı tekmeledi bakalım ne ceza alacak

Rasime en az 5 mac ceza (Masa tekmelemesi,Küfür,El hareketi)

Ne kadar çirkef , provokatör varsa hepsi Fener'de . Yakışııırrr ....

Rasim'e 5 maç cezamı ?? Ben olsam 1 sezon ceza veririm ..

Rasim böyle bir hareketi NBA de yapsa eminim 1 sezona yakın ceza alırdı.Ama ülkemizde para cezası + 2 maç ceza verirler en fazla.

Yahu be Allahsız Rasim, tekmelediğin masada sadece bayanlar var.Hayırdır gücün bayanlara mı yetiyor evlat...
Rasim ve Mirsad'a en az 5'er maç bekliyorum.Solomon'a da 3 maç.
Fb'nin de sahası kapatılmalı.

Ama Turgay ve Fenerasyon buna izin verir mi ?

Maça gelince Efes artık maçı aldı.Söke söke aldı hakemlerin kararları doğruydu hatta geç bile kalındı.Her karara itiraz eden Fb'ye çok tölerans sağlayınca sonucu böyle oldu.

Mirsad , Rasim ve Solomon bu hareketleri Galatasaray taraftarının önünde yapsaydı en az kaşları açılarak salondan ayrılırlardı veya petşişe manyağı yapardık . Solomon ise ülkeyi terk ederdi .

Rasim masayıda Aziz Yıldırıma baka baka tekmeliyor.Sanki "Ben Fenerbahçeye layık bir oyuncuyum buyrun başkanım" der gibi.

Mirsadda en ufak kararda kendi seyircisinin önüne gidip hakeme bağırıyor,oraya buraya saldırıyor.Resmen taraftarlarını gaza getiriyor.Nasıl zihniyet var bunlarda.

Rasim ve Mirsad gibi karaktersizler bakalım diğer maç ceza alacak mı? Biz 5 maç, 10 maç derken bir bakarsınız unutulur gider. sahaya yabancı madde yağdıran Fenerbahçe seyircisini de son maçta salona sokmamak gerek.

Rasim sporcu falan değil. O haraketler sporcuya yakışmıyor. Basketbol oynadığı yok zaten. Bari amigoluk yapayım öyle yaranayım demiştir.

Önce Ömer sonra Rasim ve Mirsad ve en sonunda da Tanjevic. Seyirciyi tahrik eden bu isimler ceza alacak mı? İki maçtır sahaya her şeyi atan Fenerbahçe taraftarı Abdi İpekçi'ye elini kolunu sallaya sallaya gidecek mi? Eğer tüm bu yaşananlardan sonra adam gibi bir ceza çıkmazsa Basketbol federasyonu önce Efes'ten sonra Galatasaray ve Beşiktaş'tan ciddi tepki görecektir diye düşünüyorum.

Pehhh 2-0 dan 3-2 oldu arkadaşlar seri.Şampiyonluk uçup gidiyor ellerinden napsın Rasim,Mirsat,Ömer başkanları gibi manipule ediyorlar olayı. ;)

Oyuncuları geçtim, onlara söyleyecek söz yok ( forum kuralları dahilinde ). Ama teknik ekiplerinden, maçı sunanlardan hiçbiri mi kuralları bilmiyor, ne biçim bir anlayışdır ya... Bari maçı anlatanlar izleyenleri yanlış yönlendirmesin. Sonradan kağıtla bilgiyi verdiler, ortada bir kural var. Ona rağmen ama yine de tartışılır diyorlar. Neyi tartışacaksınız, "ne olacak bu fenerin hali"ni mi?

Ah benim saygıdeğer objektif yorum yapan kardeşim nerede acaba 3 maçtır görünmüyor ;)

Burak Barut' Alıntı:
Ah benim saygıdeğer objektif yorum yapan kardeşim nerede acaba 3 maçtır görünmüyor ;)
Berat Akbaba'yı diyorsun galiba . Berat kardeşimizi akbabalar yedi Burak hepimizin başı sağ olsun :)

Kızların gözünün içine bakarak o masayı tekmelemek bir sporcuyu bırak bir erkeğe yakışmaz!

Hele ana avrat demeden sövmek, umarım anaların ahı tutar bu adama!

Bu kadar stresli maçlarda bu olayların yaşanması normal. Alıştık artık. Bu olaylar serinin güzelliğine yakışmadı. Olaylardan Efes Pilsen, daha çok etkilenecek diye düşünüyorum. Hatta şampiyonluk yolunda ibre bu galibiyete rağmen Fenerbahçe Ülker' e dönecek. Benim tahminim şampiyon Fenerbahçe Ülker olacak. Sebebi de Efes' in bu olaylardan etkilenmesidir ve Fenerbahçe inanılmaz bir hırsla çıkacak serinin diğer maçına...