Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker
Ahmet KURT
Ayıp! Yuh sana FBTV! Yuh sana Batur abi!
Devam eden bir play off serisinin orta yerinde hakem hatalarını taraflı bir gözlükle gündeme getirip bir sonraki maçta çalınacak düdüklere ipotek koymaya çalışmak yakışmadı sizlere.
Üstelik.. Yorumlarınız bilgisizlik kokuyordu... Beş sayıymış, yedi sayıymış... İnsaf! Tartışmalı bir sportmenlik dışı faul beklentisinden Fenerbahçe Ülker için çıkarttığınız fark böyleyken ben ne diyeyim sizlere?
Komiktiniz! Dilediğiniz yabancı basketbol hakemlerine tercüme edelim o yorumlarınızı. Eğer size kahkahalarla gülmezlerse, ben de basketbol adına bir şey bilmiyorum demektir...
Dün beni gazetemden arayıp, gündeme oturan hakem kararları için yorum yapmamı istediler. Sevgili Arif Kızılyalın'a haftalık rutinimin dışına çıkarak, Çarşamba günkü maçtan önce yorum yapmamın yanlış yorumlanabileceğini söyledim. Oysa siz 'bilerek ve isteyerek' böyle bir düzmece program yapmışsınız. Ayıp! Çok ayıp!
Şimdi ben de tarafsız bütün basketbol adamları gibi Çarşamba günkü maçı dikkatle izleyeceğim. Eğer bu baskılarınız Fenerbahçe Ülker lehine hatalı düdüklere dönüşürse, işte o zaman gerçeğin şamarını suratınıza yiyeceksiniz. Bekliyorum. Bekleyeceğiz...
Şunu bilmenizi isterim Batur Abi: Sizi dinleyene kadar Çarşamba günkü maçtan önce Mirsad'a bir ceza verilmesine karşıydım. (Ve bunu Efes yöneticilerine 'ben sizin yerinizde olsam, verilmemesi için dua ederdim'şeklinde dile getirdim.) Ama şimdi..'Kitap ne yazıyorsa öyle olmalı'diyorum çünkü siz 'kazanmak için her yol mubahtır'cılardanmışsınız.
Ayıp!
Bence.. Bugüne kadarki hakem hataları çift yanlıydı. Oysa siz, bundan sonraki maçlarda tek yanlı (sizin lehinize) yönetim için tezgah peşinde olduğunuzu açıkça ortaya koydunuz. Bırakın bu işleri Batur Abi! Önce antrenörünüzün beceriksizliklerine bir bakın. Sonra hakemleri eleştirirsiniz...
AHMET KURT
bu fenerliler yok mu