2008-2009 TBL Şampiyonu Efes Pilsen

Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker

Hakan Avci' Alıntı:
Arkadaşlar,FB TV´de şu an Batur abi ve Ömer Koçsan serinin son maçı hakkında yorum yapıyorlar bilginize... ;) :p
Yorum mu yapıyolar resmen artışmalı pozizyonları değerlendiriyolar :)

2 maç önce 40 liraya biletmi olur diye car car konuşan fenerli yöneticiler nasılda bitarafları zora gelince çamurluk, çirkeflik peşinde koşturmaya başladılar.

Her ne kadar serinin uzayacağını düşünmesemde , bunun Şahenk'i de var..

aziz yıldırım üzüntüsünü rakip taraftarın görmesini istemiyor galiba :) 110 lira olan biletin edep sınırları içinde başka bir açıklaması olamaz

Saha avantajı diye birşey boşuna söylenmiyor değil mi Selçuk? :)

evette arkadaşın biri tarafsız sahada dedi. gazetede okudum dedi kafam karıştı. merak ettim sordum :) sağol bilgi için

Abdi İpekçi'deki maçın 40 dk'sı(!) oynanırsa ufak bir ihtimal son maça taşması serinin ...
Basketbolda haftalarca süren hakem tartışmaları yoktu . Bizim hakkımızı çatır çatır yerlerdi söverdik , unuturduk . Lanet insanlar basketbolu da benzettiler futbola . Bu illet girdi mi bir branşın içine herkese cazip gelir , gelecek de ; herkes yapacak artık .

Keşke imkanım olsa da serinin son maçına(eğer uzarsa) gitsem.Açıkçası Efes'in Abdi İpekçi'de şampiyon olmasını düşünemiyorum bile.Abdi İpekçi büyük zarar görmezse o durumda ben de adam değilim.Tabi fenerliler hakem üstünde baskı kurmak isteyecekler yine.Fener aleyhine her faul düdüğüne itiraz olacak.Bu maçı hakemlerin de yardımıyla fenerin alacağını düşünüyorum.

Öyle yada böyle Efes için Tokmak zamanı seri 4-2 olcak Aziz yıldırım ve saz arkadasları tüm pislikleri yapacak eminim lütfen macın son dakikalarını dikkatle izleyin spormax ve skytürk kameramanlarında ricamız aziz'i cekin :)

Ahmet KURT
Ayıp! Yuh sana FBTV! Yuh sana Batur abi!

Devam eden bir play off serisinin orta yerinde hakem hatalarını taraflı bir gözlükle gündeme getirip bir sonraki maçta çalınacak düdüklere ipotek koymaya çalışmak yakışmadı sizlere.

Üstelik.. Yorumlarınız bilgisizlik kokuyordu... Beş sayıymış, yedi sayıymış... İnsaf! Tartışmalı bir sportmenlik dışı faul beklentisinden Fenerbahçe Ülker için çıkarttığınız fark böyleyken ben ne diyeyim sizlere?

Komiktiniz! Dilediğiniz yabancı basketbol hakemlerine tercüme edelim o yorumlarınızı. Eğer size kahkahalarla gülmezlerse, ben de basketbol adına bir şey bilmiyorum demektir...

Dün beni gazetemden arayıp, gündeme oturan hakem kararları için yorum yapmamı istediler. Sevgili Arif Kızılyalın'a haftalık rutinimin dışına çıkarak, Çarşamba günkü maçtan önce yorum yapmamın yanlış yorumlanabileceğini söyledim. Oysa siz 'bilerek ve isteyerek' böyle bir düzmece program yapmışsınız. Ayıp! Çok ayıp!

Şimdi ben de tarafsız bütün basketbol adamları gibi Çarşamba günkü maçı dikkatle izleyeceğim. Eğer bu baskılarınız Fenerbahçe Ülker lehine hatalı düdüklere dönüşürse, işte o zaman gerçeğin şamarını suratınıza yiyeceksiniz. Bekliyorum. Bekleyeceğiz...

Şunu bilmenizi isterim Batur Abi: Sizi dinleyene kadar Çarşamba günkü maçtan önce Mirsad'a bir ceza verilmesine karşıydım. (Ve bunu Efes yöneticilerine 'ben sizin yerinizde olsam, verilmemesi için dua ederdim'şeklinde dile getirdim.) Ama şimdi..'Kitap ne yazıyorsa öyle olmalı'diyorum çünkü siz 'kazanmak için her yol mubahtır'cılardanmışsınız.
Ayıp!

Bence.. Bugüne kadarki hakem hataları çift yanlıydı. Oysa siz, bundan sonraki maçlarda tek yanlı (sizin lehinize) yönetim için tezgah peşinde olduğunuzu açıkça ortaya koydunuz. Bırakın bu işleri Batur Abi! Önce antrenörünüzün beceriksizliklerine bir bakın. Sonra hakemleri eleştirirsiniz...

AHMET KURT

:) bu fenerliler yok mu :)

Yarın da bir özür yazısı yazar Ahmet Kurt...

Eskiden çok beğendiğim bir isimdi ancak son dönemde yazdığı tutarsız yazılarla, saygınlığını alaşağı etti.

Kendisiyle aynı ofiste çalıştım bir süre. Ahmet Kurt, hiç de tutarsız yazmaz. Size katılmıyorum, Onur Yavuz. Her zaman bildiği çizgisinde devam eder, Ahmet Kurt. Yazısı da her zaman olduğu gibi güzel. Ama biraz ağır ifadeler kullanmış. Yuh falan olmamış yani.

F.bahçe Ülker-Medya ittifakı

Bugün Radyo Spor'da yayınlanan Asist programını program başlangıcında beş dakika kadar dinledim, radyoyu kapattım. Murat Murathanoğlu dokunaklı ve biraz da gergin bir ses tonuyla "Efes Pilsen benim için bitmiştir -gönderilen bir SMS'e kendi tepkisini yansıtarak-, hakemleri baskı altına alıyorlar, Türkiye'deki basketbola zarar veriyorlar" dedi. Mevzuyu normal sezonun ikinci yarısında Abdi İpekçi'de oynanan skandal hakem hatalarının olduğu maça kadar taşıdı ve Ergin Ataman'ın Mehmet Keseratar hakkındaki eleştirilerine binaen "TBF, Ataman'a 500.000 dolar ceza vermeliydi, bakalım o zaman böyle konuşabiliyor muydu!" dedi. Mirsad ve Rasim'in pozisyonlarını geçiştirirken, bugünkü olayların, o gün başladığını ve herşeyin sorumlusunun Ergin Ataman ve Efes Pilsen olduğunu dile getirdi. FB TV'de yayınlanan "Pota'da Fener" isimli programda gösterilen pozisyonlardan bahsetti ve Efes Pilsenli oyuncuların yaptığı "kural dışı" hareketlere değindi. Hatta programda şöyle bir diyalog geçti "Ali Şen zamanında Ülker'e tepki göstermiş ve taraftarlara seslenerek: 'Fenerbahçeliler, Ülker ürünü almayın' demişti, şimdi Aziz Yıldırım çıkıp Efes Pilsen için bunları mı söylesin?!" gibi...

Tarafsız görünmeye çalışan ama, yaptıkları her programda taraflarını haksızlık yapmak pahasına savunan Murathanoğlu'na ve benzeri kişilere dikkat etmek lazım!

Yiğit Pazar' Alıntı:
Kendisiyle aynı ofiste çalıştım bir süre. Ahmet Kurt, hiç de tutarsız yazmaz. Size katılmıyorum, Onur Yavuz. Her zaman bildiği çizgisinde devam eder, Ahmet Kurt. Yazısı da her zaman olduğu gibi güzel. Ama biraz ağır ifadeler kullanmış. Yuh falan olmamış yani.
Ahmet Kurt´u yıllardır takip ederim, Cumhuriyet´teki köşesinde.

Bayan basket takımımızın Fenerbahçe ile Caferağa´da yaptığı bir maçta FB TV´yi ekibini eleştirmişti, özellikle de Batur Efendi´yi. Bahsi geçen yazı doğruları insanın gözüne sokuyordu, bazı insanların gerçek yüzünü gözler önüne seriyordu... Sonra ne oldu, hemen ertesinde özür yazısı geldi Batur Efendi´ye yönelik.

Ahmet Kurt özür dilediği sözleri canlı yayında söylemedi, maçtan 2 gün sonraki köşe yazısında dile getirdi. Sonuçta o yazı anlık bir tepki değildi. Yine Batur Efendi´yi ve FB TV´yi sert bir dille eleştiriyor...

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Yiğit Pazar":8039nb3u]Kendisiyle aynı ofiste çalıştım bir süre. Ahmet Kurt, hiç de tutarsız yazmaz. Size katılmıyorum, Onur Yavuz. Her zaman bildiği çizgisinde devam eder, Ahmet Kurt. Yazısı da her zaman olduğu gibi güzel. Ama biraz ağır ifadeler kullanmış. Yuh falan olmamış yani.
Ahmet Kurt´u yıllardır takip ederim, Cumhuriyet´teki köşesinde.

Bayan basket takımımızın Fenerbahçe ile Caferağa´da yaptığı bir maçta FB TV´yi ekibini eleştirmişti, özellikle de Batur Efendi´yi. Bahsi geçen yazı doğruları insanın gözüne sokuyordu, bazı insanların gerçek yüzünü gözler önüne seriyordu... Sonra ne oldu, hemen ertesinde özür yazısı geldi Batur Efendi´ye yönelik.

Ahmet Kurt özür dilediği sözleri canlı yayında söylemedi, maçtan 2 gün sonraki köşe yazısında dile getirdi. Sonuçta o yazı anlık bir tepki değildi. Yine Batur Efendi´yi ve FB TV´yi sert bir dille eleştiriyor...[/quote:8039nb3u]Bahsettiğiniz yazıyı biliyorum. Hatta neden özür dilemiş olabileceğini de tahmin edebiliyorum. Belki de özür dilemesi gerektiğini bir yazı işleri müdürü ya da spor servisi müdürü istemiş olabilir. Ondan kaynaklandığını düşünmüyorum. Her zaman sizin de dediğiniz gibi doğruları yazar. Şunu da belirteyim ki, aslında çok şey yazdım. Gazetelerde böyle aşırı göze batacak yazılar yazmak, bazen olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Bu maç 40 dakika oynanmaz.
En az 20 sandalye 250 koltuk kırılır.
Parkeye 300 pet şişe atılır.
Fırlatılan madeni para miktarı 400 TL.'yi bulur. (Büyük olmasından dolayı 1 Liralar tercih edilir.)

Vesaire, vesaire...

Fenerlilerin bir çoğu tv karşısında Efes Bira içerek maçı izliyorlardı :) :)

Ayrıca o 110 Ytl Fenerlilerden ileride bira olarak acı acı çıkar :)