2008-2009 TBL Şampiyonu Efes Pilsen

Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker

Fenerbahçe Ülkerli oyuncuların yaptıklarını TV´de izleyince aklıma bir atasözü geldi; "At sahibine göre kişner".

Cezalar hakkındaki kararın, final serisi tamamlandıktan sonra verileceğini tahmin ediyorum. Umarım federasyon beni yanıltır.

5 maç ceza diyen arkadaşları görüyorumda şaşırıyorum guroviç tükürdü diye 4 maç ise bayan hakemin maçlarını tekmeleyenlere en az 10 maç olması gerek karşılaştırma yaparsak.

Yasin Sezer' Alıntı:
Normal sezondaki 2.maçta yapılan bariz hakem hatalarının esamesi bile okunmuyordu Fb yöneticileri tarafından. Neden ? Çünkü kazanmışlardı ve sonucu değiştiren tüm hatalar fbnin lehineydi. o günkü hatalar olmasaydı bugün efes 4-2 ile şampiyondu.
Maç sonunda yapılan külhanbeyliklerine hiç girmek istemiyorum.
Umarım federasyon yetkilileri o sırada oynanan konfederasyon maçını izlemiyorlardır ;)
Hatalı karar falan yok. Bir kural. Yoruma açık bile değil. Oyun başlamadan faul yaparsan kasti faul olur. Mantık olarak da bu böyle zaten.

Aslında geçen maçta son 25 saniye kala fener öyle bir faul yapmıştı sanırım ama böyle bir durum olmadı. Neyse hayatımda ilk kez ziyaret etme gereksinimi duyduğum gereksizce antuya girdim ordaki arkadaşlar baya aşmışlar organize işlere ve spor dünyasının Polat Alemdarı triplerine girip onlar kim, hadlerini bildilerim, vakitsiz öten horozun başı kesilir gibisinden enteresan ve sağlam senaryolar hazırlamışlar.. Neyse en güzel senaryo 0-2 den alınan 4-2 lik efes şampiyonluğu olacaktır umarım.. Ve o sözde sporcuların layık olmayan ağızlarına dünyanın en şerefli varlıklarını alarak ettikleri küfürlerin de arkasında durabilecek kadar basiretsiz ve cibiliyetsiz bir toplummuş. Bi daha da antuya gelmem-gitmem kısaca.

Ceza konusunda ise yeni sezonda bi kaç maç boş salona oynarlar diye umabiliyorum en fazla.Yeni hatalarla birlikte yeni cezalar kardeş kardeş geçinir giderler her zaman olduğu gibi.

Marcus Haislip adamın hası ya, geri dön pistler seni özledi.

Final serisinde yapılanlarla, finalde bir maçı seyircisiz oynamak var; bir de yeni sezon başlayınca seyircisiz oynamak var. İsterlerse yeni sezonda 5 maç seyircisiz oynasınlar hiçbir şey değişmez. Zaten normal sezonda maçlarına gelen seyirci sayısı da belli yaptıkları etki de belli. Eğer cezayı keseceklerse bu maça kesecekler, onun haricinde ne yaparlarsa yapsınlar bence hatalı karardır.

özaydınlı maçtan sonra sağlam tehdit etmiş federsyonu..işte bunların anlamadığıda bu..mafya jargonuyla ancak iki takımla ligde maç kazanırlar ve şampiyon olabilirlerse olabilirler..buda başarı sayılırsa..ama asla Büyük olamazlar...zaten bu yüzdendir ki kendi büyüklüklerinin adını kendileri bile koyamıyorlar..İslam Çupi bile Fenerbahçe büyüklüğünü tanımlarken bunu anlatmış ama anlayana...yada anlamayana

Özaydınlı basketbol öğrensin önce. Boş gözlerle mönitöre bakıp sonrada 'hiç bişi yok yaa' demek anca onun gibi bir cahile yakışırdı.

İpekçi'ye gitmek isteyenlere duyurulur;

Efes tarafı 110 TL.

Kerem SEÇER' Alıntı:

Efes tarafı 110 TL.
Karşı yakadakiler değil miydi, 1 hafta önce 40 TL bilet ücreti mi olur diye ağlayanlar...

Kerem SEÇER' Alıntı:

Efes tarafı 110 TL.

Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhh...

FB yönetimi delirmiş,misilleme yapmaya çalışıyorlar ama şunu unutmasınlar bu maçın bir de Ayhan Şahenk'i var(tabi oraya kalırsa).Ayhan Şahenk'teki maç da 200 YTL filan olur artık herhalde :)

fenerbahçe çirkeftir çirkef kalacak...

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
[quote="Yasin Sezer":1q88urkl]Normal sezondaki 2.maçta yapılan bariz hakem hatalarının esamesi bile okunmuyordu Fb yöneticileri tarafından. Neden ? Çünkü kazanmışlardı ve sonucu değiştiren tüm hatalar fbnin lehineydi. o günkü hatalar olmasaydı bugün efes 4-2 ile şampiyondu.
Maç sonunda yapılan külhanbeyliklerine hiç girmek istemiyorum.
Umarım federasyon yetkilileri o sırada oynanan konfederasyon maçını izlemiyorlardır ;)
Hatalı karar falan yok. Bir kural. Yoruma açık bile değil. Oyun başlamadan faul yaparsan kasti faul olur. Mantık olarak da bu böyle zaten.[/quote:1q88urkl]

Hatalı karar diye bahsettiklerim normal sezondaki 2 maç.(efes aleyhine)
Son maçtaki faule gelince karar bence de doğru
Ama hakemlerimizin bu kuralı sezon boyunca istikrarsız olarak uygulaması fblilerin kendini haklı gibi düşünmesine neden oluyor.

eğer mirsata çirkef rasim başağa ömer onana maç cezası taraftara da ceza verilmezse artık dah ne diyeyim ki mirsat rasim aana avrat giriyor hakeme izliyor hakem neden oyundan atamıyorsun neden ??

Kerem SEÇER' Alıntı:

Efes tarafı 110 TL.

yuhhhh
ama totemde yaptık bi şekilde gitmek lazım.

sonucta 4:2 Efes kazanacak dedik değilmi ?110 lira için bunu bozmaya degmez...

berat nerdesin 2:0 olunca boğanın önündeki genç fenerliler gibi dolaşıyordun forumda
4:2 oluncada buraya bekliyorum seni...

Şimdi de Boğa'nın arkasına geçmiş saklanıyorlardır Genç Fbli gibi ;)

Evren YILMAZ' Alıntı:
berat nerdesin 2:0 olunca boğanın önündeki genç fenerliler gibi dolaşıyordun forumda
4:2 oluncada buraya bekliyorum seni...
Çok zor Evren abicim,eğer olurda 4-2 olursa şampiyonluk turu atarsan karşına çıkar belki arkadaş. :p ;)

Yahu 110 TL bilet mi olur? Bu kişiler mi istiyor basketbolun dolu tribünlere oynanmasını? Gitmeyi planlayabilirdik, ama seri oraya taşınmaz umarım.

Arkadaşlar,FB TV´de şu an Batur abi ve Ömer Koçsan serinin son maçı hakkında yorum yapıyorlar bilginize... ;) :p