2008-2009 TBL Şampiyonu Efes Pilsen

Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker

Yaşanan olaylar bazı fenerli basketçilerin o sevimli yüzlerini gösterdi.Mirsad'ın hakeme itiraz ederken şekilden şekile giren yüzü de tam yumruk atmalık bir yüzdü yahu.
Verilecek cezaları çok merak ediyorum,tabi Efes'i de tebrik ediyorum. ;)

emel dizili' Alıntı:
Yaşanan olaylar bazı fenerli basketçilerin o sevimli yüzlerini gösterdi.Mirsad'ın hakeme itiraz ederken şekilden şekile giren yüzü de tam yumruk atmalık bir yüzdü yahu.
Verilecek cezaları çok merak ediyorum,tabi Efes'i de tebrik ediyorum. ;)
Haslip'i özlemiştir Mirsad...

ahh Mirsad ahh...Haislipten sonra biraz durulmuştun ..ama anlaşılan yediğin yumruğun etkisi yeni yeni geçmeye başlamış..tazelenmesi lazım

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Önce Ömer sonra Rasim ve Mirsad ve en sonunda da Tanjevic. Seyirciyi tahrik eden bu isimler ceza alacak mı? İki maçtır sahaya her şeyi atan Fenerbahçe taraftarı Abdi İpekçi'ye elini kolunu sallaya sallaya gidecek mi? Eğer tüm bu yaşananlardan sonra adam gibi bir ceza çıkmazsa Basketbol federasyonu önce Efes'ten sonra Galatasaray ve Beşiktaş'tan ciddi tepki görecektir diye düşünüyorum.
FB´ye ceza verilir mi abi?

yengeç fener yengeç fener kıskacın nerede ? ... 8)

fbtv de hala hakemlere laf söyleyebiliyorlar ya,
tam dinime küfreden müslüman olsa durumu

Maçı değerlendirecek olursak, Efes haketti.

Maçın ve serinin tartışılmaz MVP'si Sinan Güler.

Tanjevic'in 4 kısaya dönmesi ilk başta saçma gelmişti ancak çok iyi oturdu.

6. maç için Ergin'in takımını sakin oynatması şart.

Federasyon kararları acaba 6.maça kadar açıklayacak mı? Finaller bittikten sonra açıklamasının hiçbir önemi kalmayacak çünkü. Bunu bile yaparlarsa hiiiç şaşırmam.

ruslan aveev
mirsad jahoviç
Ne bekleyebilirsiniz bu kişiliklerden gidip hakemi ve efesi tebrik etmesini mi? Hakkten bu adamlardan bunu bekleyen var mı?
Bunların birde Türk versiyonu var oda Ergin Ataman bunlarda Ataman ın "Feyk Türk" versiyonlarıdır.

Bir şok daha !!! 4.maç için Fenerbahçe Ülker'e 7.500 TL para cezası verildi. Yorumsuz...

Fiyasko...

Herşey olur, küfür, itiraz, ufak tefek taciz ama bir adam gidip masaları tekmeliyorsa bunun adı spor değil bunun adı vahşetttir.

Utandım doğrusu Fenerbahçe gibi toplumla özleşen bir kulüp, Ülker gibi ürünleri milyonlara satılan bir firmanın birleşmesinden oluşan Fenerbahçe Ülker bugün türk spor tarihiine ismini en kara harflerle yazdırmıştır.

Böyle sahneleri basketbol sahalarında ender görürüz, gördüğümüzde aklımızdan hiç çıkmaz. 20 yıl sonrada hatırlanır ya öyle bir olaydı...

Federasyon ne olursa olsun dik durabilmelidir. Çünkü bu direk kendilerine olan saldırıdır ve hakkı neyse kim ne ceza alacaksa onu verebilecek güce sahip olmalıdır.

14 Haziran 2009... Basketbolumuzun kara günüdür.

Maç yazısı mı? Sahadakiler basketbol ile ilgilenmezken, ben ne yazayim buraya?

19 Mayıs 2007'nin basketbol versiyonuna bakalım ne ceza verecekler tabi onda biz (taraftarlar) yapmıştık herşeyi bugün ise fb hem oyuncuları hem seyircileri yaptı cezayı merakla bekliyeceğim

Gökçe verilen ceza 4.maç için.14 Haziran'ı kara listeye almayalım yani hemen.Gerçi 4.maçtaki taşkınlıkların da cezası bu değil ama böyle birşey olacağını bekliyorduk.Asıl 5.maçın cezasının verilmesini bekleyelim.Federasyon buna da sessiz kalamaz,sanmıyorum...

Şaşıran arkadaşları anlamıyorum.FB buydu zaten.Takke düştü kel göründü.Başkanından yöneticisine,sporcusundan antrenörüne.Ne bekliyordunuz ki.

Bayan masa hakemlerine delikanlı kesilen Mirsad'ı Haislip karşısında da böyle delikanlı görmek isterdik.Rasim denen adamın halen parkelerde basketbol oynaması Türk Sporu adına bir utançtır.Ama tam yakıştığı klüpte oynamaktadır.

Nba'de bu tip olaylarda verilen cezaları gördük.Bakalım Federasyon ne gibi cezalar verecek.Merakla bekliyorum.

Rasim iğrenç küfürler ediyor. Sonra gidip masayı tekmeliyor. En son kol hareketi çekiyor. Tam bir sporcu. Basketbolu daha eğitimli insanların oynadığını sanırdık zamanında. Bakalım cezası ne olacak. Aslında bu sonu biraz da hakemler hazırladı. Her karardan sonra karşılarında şekilden şekile giren Mirsad ve Solomona sınırsız müsamaha gösterince olaylar bu hale geldi. Aziz Yıldırımın moraran yüzü çokhoştu yine. Ben bunları Aziz Yıldırımın manipüle etiğini düşünüyorum. Ayrıca Hakem odasına gidip tartışan fenerli yöneyticiyi de uzun uzun tembihledi. Ona da ceza verilmesi gerekiyor. Her şeyi tek tek yazdık. Fenerasyonun cezaları nasıl olacak onu bekliyorum. Galatasaray-Fener bayan basket maçında 1 şişeyi olay yapmışlardı. Dün akşam şişe yğmuru vardı. Bakalım kaç bin lira ceza verecekler. Saha kapatmaya güçleri yetmeyecek ne de olsa. Eğer saha kapatma vermezse federasyon çok talihsiz olayların yaşanmasının önünü açmış olacak.

Şampiyon olurken her şey güzel, ama biri çıkıp seni yendimi her türlü çirkinliği yap, yazıklar olsun!

Yenilmenin kaybetmenin bir şerefi vardır, buda bir erdemdir!

Rasim Başak ve Mirsad hakettikleri cezaları almalılar, o ahlak yoksunu küfürleri, kurtlar vadisinde göremediğimiz aksiyon hareketlerinin, masada oturan bayan masa hakemlerinin oturduğu masaya tekme atmanın bir bedeli olmalı!

Turgay efendi bunları yutarsa bundan sonra herkes aynısını yapar bunu unutmasın!

Basketbol tarihinin en kara günü bence 6. maçta olacak, A.İpekçi'ye dikkat!

Normal sezondaki 2.maçta yapılan bariz hakem hatalarının esamesi bile okunmuyordu Fb yöneticileri tarafından. Neden ? Çünkü kazanmışlardı ve sonucu değiştiren tüm hatalar fbnin lehineydi. o günkü hatalar olmasaydı bugün efes 4-2 ile şampiyondu.
Maç sonunda yapılan külhanbeyliklerine hiç girmek istemiyorum.
Umarım federasyon yetkilileri o sırada oynanan konfederasyon maçını izlemiyorlardır ;)