2008-2009 TBL Şampiyonu Efes Pilsen

Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker

Emrah Bakın' Alıntı:
Efese tebrikler...
Helal olsun Efes...
Bravo Ataman...
FENERasyon maçın sonrasına bak...
Silahta sıktılar en sonunda...
...........BU TABLO SENİN ESERİN ............

Sıkılan silah olsun beyinlerdeki silahlar raflara kaldırılmadıkça bu gerici zihniyet devam ettikce daha çok karşılaşırız bu tablolarla ne yazık ki. Keşke orda oldukları kadar günlük yaşantı da erkek olsalar çıksalar da Kasun un Shumpertin Smith in karşısına dövme girişiminde bulunsalar, onların erkekliği o kadar. Ezikliğin belgeli kanıtı nedir deseler en büyük cevabını görmüş bulunuyoruz işte üzülerek.

Rezalettttttttttt

Türk basketboluna katkımı dedinizzz

Türk basketbolunun önündeki en büyük engeldir..Fenerbahçe ve Ülker

yazıklar olsun...Böyle bir ezeli rakibimiz olduğu için kendimizden utanmalıyız..kimleri kaale alıp ta rakip bellemişiz

Fenerbahçe büyüklüğü şampiyonluk büyüklüğü değildir diyenleri gördük.Sahaya inip Sinan'a tekme atmanın bedelini federasyon açıklayadursun. :oops:

Söyle fener söyle,söyle ne oldu :) :)

Fenere bak Aziz toplasana adamlarını ne oldu adamlar 2-0 'da 2-4 yaptı ohh canıma deysin evde şölen yapıyoruz arkadaslarla cok mutluyuz hele aciz hallerini görmek daha mutlu ediyor :) :)

EŞŞEĞE ALTIN SEMERDE VURSAN EŞŞEK YİNE EŞŞEKTİR!!
Ne kadar transfer yaparsan yap istersen en iyi genc kadro sende olsun ama yine seviyesini gösteriyor fenerliler. Görende biri haraket cekti filan zannedicek. KAzanmak için ilk once yenılmeyıo bılmek lazım! Bizde elendik Efese ama elenmenin bile bi seviyesi vardır! Eger 15 saha kapama vermezlerse.................! Ama nerde o federasyon!

Not:Helal olsun Ufuk Sarıca ya tam 12den vurmus:D:p

ordaki binlerce insan ziyanın'nın fazla bir suçu yok bütün suç bu zavallıları herzaman koruyan ve böyle rahat davranmasını saglayan federasyondadir.

tebrikler Efes Pilsen...

TEBRİKLER EFES.TÜRK SPORUNUN UTANÇ GECELERİNDEN BİRİNİ BELKİDE EN BÜYÜĞÜNÜ YAŞADIK. :?
Fener seyircisi yanıltmadı yine, yaptılar terbiyesizliklerini.Orda kimlere saldırıldı tam göremedim basketçilerden darbe alan oldu mu?

Okan BAKIR' Alıntı:
Fenerbahçe büyüklüğü şampiyonluk büyüklüğü değildir diyenleri gördük.Sahaya inip Sinan'a tekme atmanın bedelini federasyon açıklayadursun. :oops:
Ben sana söyliyim Okan,20 liradan fazla olmaz. :oops:

Hayır o kadar kosuyosun karsında 2.10luk devler var tabi yicen yumrukları onun yumrugu kayanın gogsune bıle yetısmedı ama kaya ve keremınkı tam suratında patladı.İyide oldu haketti!

Kırmızılı keltoş resmen dayak yedi;
Kaya tokatladı
kerem yumrukladı
kenardaki biride tam keline tekmeyi koydu

Söylenecek söz yok,federasyonun cezasını bekledikten sonra yorum yapacağım.

Aslan parçası Kaya demek istiyorum sadece.

Efes Pilsene tebrikler.Baştan sonra hakettiler şampiyonluğu.

Bu arada Kerem Gönlümde kele iyi geçirdi yumruğu.

Fenerliler daha konuşacaklarmı bakalım.Bunca rezilliğe rağmen.

Aziz nerde göremiyorum cok merak ediyorum :)

Ergin Ataman'a şampiyonluğu söylüyorlar. Kızım tribünde ne şampiyonluğu diyor koç.

Türkiye'de basketbol bu durumlara mı düştü? Bu insan müsveddeleri kaç maç ceza yer?