2008-2009 TBL Şampiyonu Efes Pilsen

Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker

Başka takımların üzüntüsü bizim sevincimiz olmamıştır hiçbir zaman ama bu istisnalara gecsin cok mutluyum
2008/2009 SEZONU ŞAMPİYONU EFES PİLSEN

Helal olsun

Denilecek pek birşey yok.. Bazılarının ne kadar insan olmaktan uzak olduğunu tekrar hatırlamış olduk..

Efese tebrikler..

iki maçtır ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok.aziz yıldırımın kucağına oturmuş bir federasyon başkanı var bu ülkede.ceza verebilirlermi hiç.fenerle oynadığımız maçlarda daha hafif olaylarda taraftarlarımız salondan çıkarılmıştı bundan önceki yıllarda.hemde birkaç kez.ben daha fenerin taraftarının salondan çıkarıldığını yada saha kapatma cezası aldıklarını hatırlamıyorum.12500 tl ceza nedir yahu.ayıptır ayıp.turgay demirel bu maçtan sonrada aziz yıldırıma sorar nasıl ceza vereceğini.15000 tl'ya bağlarlar bu olaylarıda ;) maçı anlatanlara dikkat ettinizmi.nur germen maç sırasında bülbül gibi şakıyordu.olaylardan sonra ağzını bıçak açmadı.hiç eleştiremediler taraftarları.korkudan olsa gerek :p medyada üç beş kendini bilmez kişi yaptı diye geçiştirilir bu olaylar.ayrıca Galatasaraylı kerem tunçeri,kerem gönlüm,kaya peker'li takımın feneri ezmesi ayrıca güzel oldu.

Ataman: F.Bahçe ligde nasıl oynayacak?

Efes Pilsen coachu Ergin Ataman, olaylara büyük tepki gösterdi.

Efes Pilsen'in şampiyonluğunun ardından yaşanan olaylara coach Ergin Ataman, büyük tepki gösterdi. Ataman, soyunma odalarının basıldığını ve tribündeki çocuklarının yanına gidemediğini söyledi. Ataman, "Şampiyon oluyoruz ve kutlayamıyoruz. Yazıklar olsun! Bu Fenerbahçe gelecek sezon Türkiye 1. Basketbol Ligi'nde nasıl mücadele edecek. Bunu federasyona soruyorum. Bu olayların başındakiler belli. Türk sporunun halini görüyorsunuz. Şampiyonluğu kutlamamıza bile izin verilmiyor. Tribündeki 11 yaşında kızlarım var. Onlarının canının derdine düştüm yanlarına bile gidemiyorum. Valilik bize güvenlik için söz vermişti. Nerede bizi koruyacak olanlar? Türk sporunu yönetenlere yazıklar olsun" dedi.

ÇEKİ: GÖREVLİLER BİZE SALDIRDI

Efes Pilsen Asbaşkanı Çetin Çeki, şampiyonluk sevinçlerini yaşayamamalarını yanında seyircilerin ve görevlilerin saldırısına maruz kaldıklarını söyledi. Çeki, yaşanan olayların Türk sporu için hazin olduğunu belirterek, "Bizi burada koruyamayan görevlilerin derslerini almalarını ve görevlerini daha iyi yapmalarını diliyorum" dedi.

Kasun napıyor :) :)

B_18f10d6c645dd8ec49307ea20486d4ed.jpg

Basın yalan yazıyor şampiyon olmayınca
İçim rahat etmiyor fenere koymayınca!!!!

Fenerasyon artık bu olaylara da hâlen insan adam evladı gibi ceza vermeyecekseniz Allah belanızı versin! Adamların can güvenliği yokmuş yahu. Baksana maç bitmeden sahaya inenler oldu.Bu mudur? Dünyanın neresinde görülmüş basketbolda final maçında sahaya inilip,oyunculara tekme tokat girildiğini,o salondaki herkes inanılmaz küfürler ettiler,yapılmayacak hareket yaptılar.Bunları yapanlar insanlıktan çıkmış karektersiz,şerefsiz insanlar! Biraz adamlığınız varsa adam gibi ceza verin de basketbolumuza leke getirenler bir daha böyle şeyler yapmasın! Dünya da basketbolda en iyi yok 3.ligiyiz yok 4.ligiyiz! B.k iyiyiz biz! Böyle karektersiz takımı,taraftarı,yöneticileri olan ve ve şirket takımının kulu olan federasyonla mı biz iyi olacağız!! Vay yavrum vay... Artık fenerasyonda,taraftarıda,bugün bu çirkeflikleri yapan insanlar kendilerinizin ne olduğunu başarıyla gösterdiniz! Siz busunuz işte... Adamlar maçın başında kendi taraftarıyla bile kavga edecek kadar seviyesizler. Söyleyecek bir şey yok maçın özetini izlersek tekrar herşey o ses ve videoda mevcut zaten. Hayatta en pis,en kötü nedir? sorusunun cevabı bu maçın tekrarındaki olaylarda mevcuttur.

Kerem Gönlüm sana gelince helal olsun be kardeşim adam vurdu Aslan gibi karşılığını verdin o kadar insanın içinde.Aslan cesareti var cengaverde :) Seni sevmeye başladım oğlan böyle devam!!

KİM KOYARSA KOYSUN fenere KOYANDAN ALLAH RAZI OLSUN!!

tebrikler Efes Pilsen alnınızın akıyla.

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Erdal Icelli":2fwvbxax]Kasun napıyor :) :)
Ne yaptı Erdal?Ben görmedimde...[/quote:2fwvbxax]

Sevgilisi heralde dişini çekti :) :)

Polis e bak yaaa,bu işin tek sorumlusu polisdir o adamlara oraya girme şansı verirsen girerler bizim bayan maçında 40 metre ye adam oturturmayan polis sahanın içinde 1000 kişi girmesine izin verdi .
O basketçi dövmeye giren kel fodul amcamızıda aziz yıldırım yarın kalamışda yılın aslan yüreklisi ödülü vermeli iyi cesaretmiş,ulan senin kelinde saç kalmamış popondaki kıllar pişmaniye olmuş parkelerde basketçi kovalıyorsun ,o kel fodul amcamızla tanışmak isterim uahuhau dayak yedikten sonra yere düşmesi bile süperdi gene bize eğlence çıkardı bu şapşallar:D

Aris-Efes Pilsen vardı 94 senesinde yanlış hatırlamıyorsam. Maç sonu kazanan taraf Aris olmasına rağmen Yunanlı taraftarlar sahaya inip Efeslilere saldırmıştı, polisde bugünkü gibi izlemişti. Bizde avrupalıların çifte standardından filan bahsetmiştik.
Buyrun fenerbahçeliliğiniz ile övünün bakalım...

Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi... Federasyona kızmayın, onların görevi bu. Verilen görevi de layıkıyla yapıyorlar. Burada kilit nokta başta biz ve Efes Pilsen olmak üzere büyük camialar birleşerek bir bildiri yayınlayacak. Gerekirse her türlü resti çekecek.

Fener Ülker ilk maçını Abdi İpekçi´de Efes Pilsen´e karşı seyircisiz oynayacak. Tabii ceza bir maçla sınırlı olmayacak -geçmiş cezalar da dikkate alınarak- en azından 5 maç verilecek.

Yukarıda bahsettiklerim olması gerekenler. Peki sizce federasyon ne yapar? Fener Ülker´e 1-2 maç ceza verilir, o maçlar ligin en zayıf ekiplerine denk getirilir. Efes Pilsen´den Kerem Gönlüm, Kasun, Kerem Tunçeri sahada olaylara karıştıkları gerekçesiyle en az 3´er maç ceza alır. Göz boyamak için Fener´den de birkaç kişiye benzer ceza verilir ve Türk basketbolu kurtulur!