Ataman: F.Bahçe ligde nasıl oynayacak?
Efes Pilsen coachu Ergin Ataman, olaylara büyük tepki gösterdi.
Efes Pilsen'in şampiyonluğunun ardından yaşanan olaylara coach Ergin Ataman, büyük tepki gösterdi. Ataman, soyunma odalarının basıldığını ve tribündeki çocuklarının yanına gidemediğini söyledi. Ataman, "Şampiyon oluyoruz ve kutlayamıyoruz. Yazıklar olsun! Bu Fenerbahçe gelecek sezon Türkiye 1. Basketbol Ligi'nde nasıl mücadele edecek. Bunu federasyona soruyorum. Bu olayların başındakiler belli. Türk sporunun halini görüyorsunuz. Şampiyonluğu kutlamamıza bile izin verilmiyor. Tribündeki 11 yaşında kızlarım var. Onlarının canının derdine düştüm yanlarına bile gidemiyorum. Valilik bize güvenlik için söz vermişti. Nerede bizi koruyacak olanlar? Türk sporunu yönetenlere yazıklar olsun" dedi.
ÇEKİ: GÖREVLİLER BİZE SALDIRDI
Efes Pilsen Asbaşkanı Çetin Çeki, şampiyonluk sevinçlerini yaşayamamalarını yanında seyircilerin ve görevlilerin saldırısına maruz kaldıklarını söyledi. Çeki, yaşanan olayların Türk sporu için hazin olduğunu belirterek, "Bizi burada koruyamayan görevlilerin derslerini almalarını ve görevlerini daha iyi yapmalarını diliyorum" dedi.