2008-2009 TBL Şampiyonu Efes Pilsen

Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker

Bir abimizin dediği gibi; bunları kaale alıp rakip olarak görmüşüz biz de.. Bizi saha da istedikleri kadar ezebilirler ve ezmeye devam etsinler ama benim için artık sıradan bir takım sıfatına bile sahip değil rakipten öte.. Bu kadar seviyesiz bir takım ve toplumu rakip olarak algılamak şanımıza yakışmaz.

Bütün suçlı hakemler desin fenerbahçeliler şimdide.O kadar taraftarı hakemler saldı dimi efeslilerin üstüne.Vallahi yazık ya.Biz yapsak düşünemiyorum neler olucağını.

Tribünde bir kız vardı. Kolu alçıdaydı, o mu acaba Ataman' ın kızı? Diyecek bir şey yok. Basketbol tarihimize kötü bir sayfa daha eklendi.

Ergin ataman cok sinirliydi cokta haklı adamın 11 yaşındaki kızı tribünde ve efes tribünleri pet şişe yagmuruna tutuldu en can alıcı lafıda fener gelecek sezon nasıl oynayacak?

İnsanlıkdan nasibini almamış insan demeye bin şahit isteyen varlıklar hadi artık çöplügünüze şampiyon Efes

Berat pabucu yarım cık dısarıya oynayalım :) :)

aziz amca tabanları yağlayıp uçmuştur
yalnız ali koçun orda ne işi var anlamıyorum türkiye nin en saygın isimlerinden biri bu kadar insanın arasına girmiş orda bi bıçak sallasalar bişey yapsalar adama bunun hesabını kim verirdi acaba?

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Spormax'te Ataman konuşmuşi sanırım soyunma odasını bile basmışlar. Özetler misiniz?[/

bu fenerbahçe seneye bu ligde oynayacak mı? türk basketbolunu bu hale getirenler utansın dedi ergin ataman

Aziz Yıldırım ve gerçek F.Bahçe budur.Şaşıran arkadaşları anlamıyorum.

GFB ve Aziz Yıldırım işbirliğinin bu sene ki ilk vukuatıdır bu.Bundan sonra devamıda gelecektir.

Birazdan açıklama gelir 1-2 kişinin yaptığı şey koskoca ( :? ) camiaya mal edilemez :oops:

Bu maçın videosunu sondaki olaylarla birlikte çekip yayınlayana canım feda :)

İzleyemedim tüh :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Bu maçın videosunu sondaki olaylarla birlikte çekip yayınlayana canım feda :)

İzleyemedim tüh :)
kesin youtube a koyarlar bizimkiler :) ya nasılsa federasyonun vereceği 10bin tl ceza nolcak adamlar efesli oyuunculara saldırmış filan görürsünüz

Bütün olayları tek bi cümleyle açıklayalım fenerbahçe cocukları

Bakın fenerlilere bişeyler takıyorlar :roll: